Serie A su 12.12. klo 19:00

Napoli - Empoli

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Total-kohteista pelattavaa Napolin ja Empolin otteluun

Napolin kertoimet on vedetty todella alas, kun se kohtaa kotonaan hienoa kautta pelaavan Empolin. Tästä syystä peli-ideaa lähdetään hakemaan maalimääristä ja verkot venyvätkin Stadio Diego Armando Maradonan illassa useaan kertaan.

Kuten kaikki varmasti tietävät, Napoli on pelannut tähän mennessä vakuuttavan kauden kokonaisuudessaan ja se on takonut todella paljon maaleja vastustajiensa verkkoon. Se on tehnyt vähintään kaksi maalia viimeiseen neljään otteluun ja nyt vastassa on heikosti puolustava Empoli.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Myös napolilaisten alakerrassa on ollut viime aikoina todella vaikeaa ja se on päästänyt seitsemän maalia viimeiseen kolmeen peliin. Vierasjoukkueelta löytyy taitoa hyökkäyksestä ja se hyödyntää varmasti Napoli-puolustuksen mahdolliset virheet.

Molemmat päävalmentajat tykkäävät peluuttaa todella hyökkäävää jalkapalloa ja sitä tullaan näkemään myös tässä kamppailussa. Vaikka toscanalaiset ovatkin suuri altavastaaja, se lähtee varmasti pelaamaan omaa peliään ja pyrkii tekemään maaleja isäntien verkkoon.

Kotijoukkue kärsii jonkin verran loukkaantumisista ja tämä avaa myös mahdollisuuden vierasjoukkueelle tehdä pelistä jopa tiukan. Erityisesti Khalidou Koulibalyn puuttuminen isäntien puolustuksesta vaikuttaa todella paljon pelin kulkuun, kuten myös Lorenzo Insignen poissaolo.

Kumpikin joukkue pelaa todella korkealla linjalla ja tämä avaa paljon tilaa vastahyökkäyksille, joihin molemmilla joukkueilla löytyy paljon taitoa. Pelistä tulee todella avoin ja maalipaikkoja syntyy todella suuri määrä. Yli 3,5 maalia -kohteelle tarjotaan maukasta 2,20 kerrointa Unibetillä.