Serie A su 10.04. klo 16:00

Napoli - Fiorentina

Fiorentinan kertoimessa on ilmaa! Kompastuuko Napoli mestaruusjahdissa?

Serie A:n kärkitaisto käy tulikuumana! Milan, Napoli ja Inter ovat pudotelleet vuorotellen pisteitä eikä karkumatka vaikuttaisi maistuvan kellekään. Sunnuntaina Napoli isännöi Fiorentinaa ja tässä on Partenopein seuraava potentiaalinen kompastinkivi. Luciano Spallettin ryhmä lähtee toki kamppailuun suosikkina, mutta kotikertoimista sopii esittää kysymyksiä.

Fiorentina on vielä kyttäysetäisyydellä europelipaikoista, joten motivaatiot ovat vielä kondiksessa. Viola on viime viikkoina kyennyt tekemään kelvollista tulosta ja matsit ovat olleet pääosin hallinnassa. Violan kokoonpanosta puuttuu pelikieltoa kärsivä Lucas Torreira sekä sairastupalaiset Álvaro Odriozola ja Giacomo Bonaventura.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Napoli on tehnyt viime aikoina kovaa tulosta, mutta Serie A:n kovin puolustus ei ole silti nollapeliä kyennyt pitämään yhdeksään otteluun, kun mukaan luetaan kaikki kilpailut. Hyökkäyspää ei ole ollut mitenkään säkenöivä, joskin nyt jeesaa Victor Osimhenin paluu kokoonpanoon. André-Frank Zambo Anguissa on pelikiellossa ja Giovanni Di Lorenzo, Kevin Malcuït, Adam Ounas ja Andrea Petagna saikulla. Oikeana pakkina nähtäneen junnuosaston Alessandro Zanoli.

Kuten sanottua, Napolin kertsit on painettu pohjamutiin ja näen arvoa Fiorentinan menestyksessä. Otetaan kuitille Violan tuplamahdollisuutta (X2) eli tasurillakin lunastetaan. Napoli saa tietysti ekstralatinkia Scudetto-jahdista, mutta ei tässä silti tasoero aivan näin iso ole. Fiorentina kykenee hyvänä päivänä kiusaamaan aivan mitä tahansa joukkuetta Italiassa.

10 euroa pelirahaa