Mestarien liiga ke 15.03. klo 22:00

Napoli - Frankfurt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Frankfurtilla ei ole mitään palaa jatkoon! Meneekö keskiviikon ottelu läpsyttelyksi?

Napolilla on jo vähintään toinen jalka Mestarien liigan puolivälierissä keskiviikkona, kun Eintracht Frankfurt haastaa Partenopein Stadio Diego Armando Maradonalla. Ensimmäinen osa meni Napolin hyväksi vieraissa 0-2, joten vaikka vierasmaalisääntöä ei enää ole, olisi Frankfurtin voitettava kenties Euroopan kuumin joukkue vähintään kahdella maalilla päästäkseen edes jatkoajalle. Kotijuhlat on agendalla!

Napoli on matkalla UCL-puolivälierien lisäksi myös jo varmalta näyttävään Italian mestaruuteen, kun piste-ero takaa-ajajiin on venähtänyt 18 pisteeseen! Kuun alussa sattui Luciano Spallettin suojateille toki myös pieni työtapaturma, kun Lazio haki Vesuviuksen juurelta täyden pistepotin. Isossa kuvassa Napolin otteissa ei näy kuitenkaan minkäänlaisia hiipumisen merkkejä!

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Official SSC Napoli

@sscnapoli
🎥 Un gol da 𝓞𝓼𝓬𝓪𝓻

💙 #ForzaNapoliSempre #TuttoPerLei


Isänniltä Hirving Lozano, Alex Meret ja Kim Min-jae ovat näillä näkymin toipuneet pikkuvaivoistaan keskiviikoksi. Giacomo Raspadorin tilanne on hieman epävarmempi. Junior Dina Ebimbe, Jesper Lindström ja Ansgar Knauff ovat vierailta lasaretissa. Randal Kolo Muani on pelikiellossa, joten urakka vaikeutuu entisestään.

Napoli lähtee turhankin kovana suosikkina keskiviikkoon kertoimien valossa. Vastaavasti Frankfurtin puolesta ei nappaa lyödä vetoa nykytilanteessa – Oliver Glasnerin ryhmä ei ole kaksisessa formissa ja yläkerrasta puuttuu tekijämiehiä. Alle 3 maalia saa medium-sijoituksen! Nyky-Napoli ei juurikaan päästä edes maaleja eikä akuuttia tarvetta ole itsellä takoa montaa rysää, joten pienimaalisuudessa on ilmaa.

Kertoimet ottelulleNapoli - Eintracht Frankfurt15.03.2023