Serie A pe 13.01. klo 21:45

Napoli - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkälemäinen etu! Napoli on ainutlaatuinen kärkiseura koko Euroopan mittapuulla ja se hakkaa Juventuksen

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle, kun betsaat valtavan edun kera otteluun lähtevälle Napolille.

Juventuksen pelaajatilanne on edelleen karu ja lisää jobinpostia tuli torinolaisittain Qatarin tuliaisina. Kotijoukkueella ei ole loukkaantumisia ja se pyyhältää sarjakärjessä mukavalla erolla perjantain vastustajaansa. Voisiko isäntä olla jopa suurempi suosikki kertoimissa? Ainakin yksi kriittinen etu nousee esille hurjasti paremman terveystilanteen lisäksi! Tuleva vääntö on vieraille ensimmäinen kunnollinen testi sitten marraskuun.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Juventus on pelannut vuodenvaihteen jälkeen pari nollapeliä Cremonesen ja Udinesen kustannuksella, mutta joukkueen ympärillä velloo kysymysmerkkejä. Toki Max Allegrin miehistö nousi kaikessa hiljaisuudessa aivan Serie A:n kärkisijoille jo ennen MM-kisoja, kun tulokset paranivat heikosta alkukaudesta. Napoli-ottelu on merkittävä, koska voitolla isäntä kasvattaisi johtonsa – ja sitä myöten eronsa Juventukseen – jo kymmeneen pisteeseen.

Erityisen vahvaa luottoa Juventukseen ei vieläkään ole. Esimerkiksi puolustuksen johtohahmo Leonardo Bonucci, koko kauden klesana ollut Paul Pogba sekä laitapelaajat Juan Cuadrado ja Mattia De Sciglio sekä Qatarissa loukkaantunut hyökkääjä Dusan Vlahovic jatkavat yhä sivussa.

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🗣 #Spalletti: "Both teams will be out to win tomorrow. It should make for a spectacular game"

💙 #ForzaNapoliSempre

Napoli otti vakuuttavan 0–2-vierasvoiton, kun se pelasi Sampdoriaa vastaan viime sunnuntaina. Pelaajatilanne on ideaali ja valtaosa joukkueen avainpelaajista sai huilata koko MM-tauon, mikä tekee siitä jokseenkin ainutlaatuisen Euroopan kärkisarjojen ykkösjoukkueiden vertailussa. Esimerkiksi Sampdoria-ottelun avauskokoonpanossa oli ainoastaan kaksi Qatarissa pelannutta pelaajaa.

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🗣 #Spalletti: "We must be smart and play our game without losing our shape. We have great confidence in our ability"

💙 #ForzaNapoliSempre

Juventuksella puolestaan oli merkittävästi enemmän kriittisiä MM-kisaedustuksia, mikä nostaa entisestään kysymysmerkkejä Vanhan rouvan ympärillä. Loukkaantuneen Vlahovicin lisäksi esimerkiksi Ángel Di María, Danilo, Alex Sandro, Weston McKennie, Adrien Rabiot sekä Filip Kostic ja maalivahti Wojciech Szczesny olivat kaikki kovissa rooleissa maajoukkueissaan. Kun poissaoloja on läjäpäin, ovat Qatarista tutut naamat melkoisella kuormituksella eikä merkittävää helpotusta ole luvassa ennen sesongin päätösvihellystä.

Napolin syyskauden upeat esitykset ovat tuoreessa muistissa ja tällä hetkellä joukkueella on merkittävä etu muihin Serie A:n kärkiseuroihin, kuten Juventukseen verrattuna. Rutiinisuoritus riittänee isännille ja tämä helppo kohde (1X2 – Napoli) kannattaa ilman muuta poimia perjantaina tiketille.

Betsaa Napolia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Napoli), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Napoli” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.