Mestarien liiga ti 03.10. klo 22:00

Napoli - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Real Madrid ja Napoli huippuottelussa! Lunasta kierrätysvapaa 50€ ilmaisveto

Real Madrid aloitti voitolla Mestarien liigassa parisen viikkoa sitten, kun se kaatoi kotonaan niukimmalla mahdollisella tavalla Union Berlinin. Los Blancosin leirissä ei kuitenkaan ole tällä hetkellä mitään syytä painaa päätä pensaaseen – pikemmin päinvastoin. Isäntien suhteen odotukset tuntuvat monella suunnalla lipsahtaneen nappikauden jälkeen jopa hivenen liian suuriksi ja joukkueen pieni haparointi on yllättänyt Italiassa. Euroavauksessa joukkue nappasi kuitenkin lopulta 1–2-vierasvoiton Bragasta.

*Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä uudistuneelle Come On! -bookkerille. Ohjeet vihjeen lopussa.

Vieraiden valmentajalla Carlo Ancelottilla on kiinnostavia pelaajavalintoja edessä. David Alaba sekä Eder Militão ovat molemmat alakerrasta sivussa ja kokoonpanon ulkopuolella jatkavat myös Thibaut Courtois ja Arda Guler. On muun muassa kiinnostavaa nähdä, nostaako Ancelotti Fran Garcian vasemman puolustajan paikalle eli pääseekö Eduardo Camavinga tällä kertaa omimmalle pelipaikalleen keskikentälle. Isäntien kokoonpano tarjoaa vähemmän kysymysmerkkejä, kun ainoastaan Juan Jesus, Amir Rrahmani sekä Pierluigi Gollini jatkavat sivussa.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden

Molemmat joukkueet pystyivät viime viikonloppuna tekemään kompromisseja rotaation ja lepuutusten suhteen. Real Madrid kaatoi vierassa Gironan maalein 0–3 ja isäntä puolestaan runnoi kotonaan Leccen maanrakoon 4–0-voitolla Serie A:n puolella. Kutkuttava kamppailu on tiedossa ja siihen on ladattu merkittäviä panoksia – kenties jopa lohkon voittotaistelun kannalta.

Vieraiden alakerrassa on pieniä kysymysmerkkejä. Toisaalta on syytä huomioida, että Victor Osimhen, Kvicha Kvartskhelia ja kumppanit eivät ole alkukaudella teurastaneet aivan samalla intensiteetillä kuin edellissesongilla totuttiin näkemään. Pientä hakemista on vielä ollut myös muilla osa-alueilla ja toisen kierroksen kotiottelua ei olisi missään nimessä varaa hävitä, mutta toisaalta sama pätee vieraisiin. Pelivalinnaksi maistuu tasapeli (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella tasapeliä kertoimella 3,65.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.