Serie A su 23.01. klo 16:00

Napoli - Salernitana

Saako Napoli vihdoin hyville suorituksilleen jatkuvuutta? Paikallisvastustajan pelaajatilanne on karmea!

Napoli isännöi sunnuntaina paikallisväännössä putoamista vastaan sarjajumbona taistelevaa Salernitanaa. Vierailija hävisi viime viikon lauantaina Laziolle, eikä saanut maaliakaan aikaiseksi. Pääasiassa salernolaisilla on ollut todella suuria hankaluuksia etenkin hyökkäyspäässä ja joukkue onkin ylivoimaisesti vähiten maaleja Serie A:ssa iskenyt ryhmä. Isäntä hakee jatkuvuutta suorituksilleen, kun alla on erinomainen ja voitokas vierasesitys.

Salernitana on tehnyt koko kaudella 21 ottelussa ainoastaan 13 maalia, mikä on seitsemän osumaa vähemmän kuin toiseksi vähiten osumia iskeneillä. Ennen toissaviikkoista 1–2-voittoaan Veronasta joukkue pelasi peräti kuusi perättäistä kamppailua kiikareilla. Viime viikonloppuna Lazio vieraili sarjajumbon kotikentällä ja pahnan pohjimmainen palasi tuttuun kaavaan – tuloksena tuloksena tappio numeroin 0–3.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kaiken muun hyvän lisäksi vieraiden koronatilanne Stefano Colantuonon miehistössä on ollut viime aikoina karmea. Lassana Coulibaly puuttuu kokoonpanosta Afrikan mestaruuskisojen takia, toppari Stefan Strandberg on loukkaantuneena ja Luca Ranieri puuttuu laitapuolustajan tontilta korttitilin täyttymisen takia.

Covid-19 -tartunnat lisäävät poissaolojen määrää merkittävästi, mutta lienee turhaa lähteä arvailemaan, ketkä ovat lopulta kokoonpanossa. Selvää on, että kapea materiaali joudutaan jälleen venyttämään äärimmilleen. Tämä kaikki sataa suoraan kotijoukkueen laariin, joka saa paikallisväännössä Lorenzo Insignen sekä David Ospinan takaisin kokoonpanoonsa. Ainoastaan Afrikan kisojen kävijät Andre Zambo Anguissa, Kalidou Koulibaly sekä Adam Ounas ovat poissa.

Ennen vuodenvaihdetta ailahdellut isäntä on poiminut hyvin pisteitä tammikuussa. Juventusta vastaan vieraissa irtosi tasatulos, Sampdoria kaatui kotona nollapelillä ja maanantaina joukkue haki Bolognasta vierasvoiton puhtaasti 0–2-numeroin. Napoli kärkkyy kärkitaistelussa kolmannella sijalla ja nousujohteisten suoritusten voi odottaa jatkuvan sunnuntaina. Pelivalinnaksi otetaan, että vierailija jää jälleen kerran maaleitta (Salernitana alle 0,5). Vieraiden käytössä oleva kokoonpano on varmuudella todella heikko ja isäntä puolestaan pääsee kamppailuun lähes parhaalla miehistöllään.

10 euroa pelirahaa