Serie A la 30.04. klo 16:00

Napoli - Sassulo

 Jatkuuko syöksy jälleen? Napoli on ollut käsittämättömän huono kauden tärkeimmillä hetkillä

Napoli on jäänyt milanolaisjoukkueiden kyydistä terävimmässä kärkitaistelussa ja pelaa nyt lähinnä sijoituksestaan – paikka neljän kärjessä vaikuttaa saletilta, mutta Juventus on neljäntenä enää pisteen päässä. Isäntä ei missään tapauksessa ole ollut sarjan vakuuttavimpia kotijoukkueita tällä kaudella ja nyt vastaan tulee varsinainen suurseurojen haaveidenkaataja, kun Sassulo vierailee Maradonan stadionilla.

Kolmessa edellisessä ottelussaan vierailija on onnistunut kaapimaan ainoastaan yhden voiton. Toisaalta on huomioitava, että joukkue haastoi varsin miehekkäästi Juventuksen viime viikolla ja pistepotti irtosi Atalantaa vastaan. Helmikuussa joukkue pelasi Roomassa tasapelin ja voitti Inter Milanin vieraissa 0–2. Ei olisi suurikaan yllätys, jos ennakkoluulottomasti hyökkäävällä ja jatkuvasti eteenpäin pyrkivällä pelaamisella aiheutettaisiin ongelmia viime aikoina ailahdelleelle isännälle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Viime viikonloppuna Napoli hävisi vieraissa sarjanousijalle Empolille 3–2-numeroin ja sitä ennen kotona tuli Romaa vastaan 1–1-tasuri. Edellisestä voitosta on kulunut luvattoman kauan. Ennen kotitasapeliään José Mourinhon miehistöä vastaan vastaan jopa Fiorentina haki täyden pistepotin Napolista. Kotietu on hauska käsite, mutta Napolille siitä on vain vaikuttanut olevan isossakin kuvassa tällä kaudella enemmän haittaa kuin hyötyä. Joukkue on poiminut reissussa peräti seitsemän pistettä enemmän kuin isäntänä ja se on vasta sarjan seitsemänneksi paras kotijoukkue.

Sassulo on ollut piinallinen vastustaja useille kärkiseuroille tällä kaudella ja se pääsee melko hyvistä lähtökohdista tulevaan otteluun. Ainoastaan Giorgios Kyriakopoulosin puuttuminen puolustuksesta pelikiellon vuoksi on muutos viimeaikaisiin kokoonpanoihin, mutta joukkueessa on tarpeeksi laatua. Napoli ei ole vakuuttanut viime aikoina ja senpä vuoksi tässä haistellaan tasapeli tai vierasvoitto -kohdetta. Betsi osuu siis sekä tasurilla että Napolin tappiolla.

10 euroa pelirahaa