Serie A la 19.03. klo 16:00

Napoli - Udinese

Helppo tuplapalautus tarjolla! Napoli ei mässäilemään pääse

Napoli taistelee edelleen tiukasti Italian mestaruudesta ja on pakkoraossa pisteiden suhteen. Viime viikonloppuna ryhmä haki nigerialaistykkinsä kahdella osumalla vakuuttavan vierasvoiton Veronasta ja hyvien esitysten voisi olettaa jatkuvan myös kotikamppailussa. Udinese on parantanut läpi kauden ja viime aikoina se on napsinut kovimmissakin otteluissaan pisteitä. Vaikka isäntä taistelee mestaruudesta, on se kotiotteluissa vasta sarjan seitsemänneksi paras.

Isäntien pelaajatilanne on hyvä ja Luciano Spalletti pääsee marssittamaan lähes parhaan kokoonpanoonsa kehiin. Kevin Malcuit on sivussa loukkaantumisen takia Andrea Petagnan tavoin, mutta muita merkittäviä poissaoloja ei pitäisi kotijoukkueella olla. Adam Ounas on ollut tovin loukkaantuneena ja tämän pelaaminen on edelleen epävarmaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Victor Osimhenin roolia ei voi liikaa korostaa, mitä tulee viimeistelyyn. Nigerialainen latasi viime viikonloppuna kaksi osumaa Veronan vieraana. Kymmenen maalia kuluvalla sesongilla mättänyt Napoli-tähti avannee jälleen kerran – sinänsä on kiinnostava fakta, että tekemistään maaleista keskushyökkääjä on iskenyt ainoastaan kaksi kotona. Nähtäväksi jää, millaiset kaverit Spalletti tällä kertaa arpoo kavereiksi, mutta esimerkiksi viime viikonloppuna vaihdossa aloittanut Lorenzo Insigne saattaa hyvinkin olla tällä kertaa avauskokoonpanossa. Oikealla laidalla jatkanee tuttuun tapaan Matteo Politano.

Vieraiden tilanne sarjassa on suhteellisen turvallinen, eikä sillä ole missään tapauksessa yhtä suurta tarvetta pisteille suhteessa isäntiin. Tasapelikin olisi varmasti vieraiden näkökulmasta sangen tyydyttävä tulos, mutta se taas ei Spallettin miehistölle riitä alkuunkaan. Vaikka Udinese on neljän matsin pisteputkessa, vaikuttavat sen mahdollisuudet Napolia vastaan melko ohuilta. Tasainen kamppailu saattaa kuitenkin olla tiedossa, eikä isäntäkään hyvin viime aikoina puolustanutta vierailijaa vastaan pääse mässäilemään.

Ottelun luonne vaikuttaa etukäteen melko selvältä. Udinesen roolina on puolustaa syvällä reilusti yli puolet kamppailusta, mutta se on vieraille tuttu asetelma ja sen kautta ryhmä on neljässä viimeisimmässä kamppailussaan haalinut pisteitä kyytiin esimerkiksi Lazion, Milanin ja AS Roman kustannuksella. Ainoastaan Nehuen Perez puuttuu alakerrasta, joten kohtuullisen hyvä on pelaajatilanne myös reissulaisilla. Maalipaikoilla vierailija tuskin pääsee juhlimaan, mutta tukkoista voi olla myös kotijoukkueella. Pelivalinnaksi kelpuutetaan siis mainiosti, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5).

10 euroa pelirahaa