Mestarien liiga ke 08.11. klo 19:45

Napoli - Union Berlin

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Osimhen on sivussa, mutta ei hätää! Napolin vieraaksi tuleva Bundesliigajoukkue ottaa joka tapauksessa käkättimeen!

Napoli saa vieraakseen Mestarien liigan C-lohkossa Union Berlinin. Vierasjoukkue vaikuttaa tässä vaiheessa aikamoiselta heittopussilta näihin kekkereihin ja itse asiassa Urs Fischerin ryhmä on ottanut lukua nyt jo 12 peräkkäisessä ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Stadio Diego Armando Maradonalla tuskin on vieraille muuta luvassa kuin kunnon sakinhivutus.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada kierrätysvapaita ilmaisvetoja jopa 100 euron edestä!

Napoli napannee tässä lohkossa Real Madridin vanavedessä kakkossijan – Los Blancos voitti nimittäin Partenopein jo Maradonalla ja Bragastakaan tuskin on kuitenkaan Napolille enää olennaisella tavalla vastusta. Viikonloppuna Napoli kellisti Salernitanan Campanian derbyssä ilman Victor Osimhenia. Nigerialaishyökkääjä on sivussa vielä keskiviikkonakin.

Official SSC Napoli

@sscnapoli
𝓒𝓵𝓪𝓼𝓼 💎

💙 #ForzaNapoliSempre


Union Berlinin isointa ongelmaa tuskin tarvitsee liikaa alleviivailla – viimeisessä kymmenessä pelissä Die Eisernen on jäänyt maaleitta kahdeksassa. Tässä ei oikein viitsi puhua edes huonosta tuurista, kun ei maalipaikkojakaan ole juuri luotu. Puolustuspelaaminen on ollut ok-tasolla maalipaikkadatan valossa, vaikkei nollapelejä olekaan pidetty. Näillä näkymin vieraat ovat keskiviikkona matkassa ilman Josip Juranovicia, András Schäferiä, Danilho Doekhia ja Alexander Schwolowia.

Peleille otetaan Napolia -1,5:n tasoituksella. Union Berlin on valitettavasti aivan väärässä kilpailussa ja Napolia vastaan ei ole vieraskentällä mitään jakoja. Vaikka tästä nyt ei aivan tajutonta teurastusta ole tulossa, saanee Napoli kuitenkin parin maalin marginaalilla tästä napattua voiton jopa ilman ykköshärkäänsä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Napoli -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.