Mestarien liiga ti 04.10. klo 22:00

Ajax - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Napolille hävytön kerroin Amsterdamissa! Napsiiko Spallettin koneisto taas vierasvoiton ilman Osimhenia?

Napoli on ollut todella vahva alkukaudella ja se on välittömästi ilmoittanut itsensä mestaruustaisteluun kansallisella tasolla. Merkittävä maalitykki on edelleen sivussa, mutta joukkue on siitä huolimatta löytänyt mukavasti tehoja ja esiintynyt jopa vahvemmin. Ajax pääsee kotikentälleen, mutta helteisiä hetkiä voi silti olla luvassa. Isäntä on tässä matsissa hieman liian suuri ennakkosuosikki kertoimissa.

Victor Osimhenin poissaolo ei ole juuri Napolin tekemistä rassannut – pikemminkin päinvastoin. Nigerilaistykki on huilannut nyt neljässä kamppailussa, joissa Luciano Spallettin miehistö on latonut yhdeksän maalia. Mukaan lasketaan esimerkiksi Serie A:n kärkikamppailun 1–2-voitto AC Milanin vieraana sekä 0–3-numeroin päättynyt Mestarien liiga -matsi niin ikään vahvana kotijoukkueena pidetyn Glasgow Rangersin Ibrox Stadiumilla. Napoli on siis säkenöinyt paitsi vieraissa myös ilman Osimhenin panosta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Vaihtoehdot ja tulivoima hyökkäyspäässä eivät suinkaan rajoitu Osimheniin. Italian maajoukkueessa avauksen paikan viimeistään päättyneen maaottelutauon näytöillä lunastanut Giacomo Raspadori on ollut erinomainen myös seurajoukkuepaidassa. Toki ei pidä unohtaa Napolin hyökkäyspelaamisen ruumiillistumaa eli huippuvireistä Khvicha Kvaratskheliaa, joka puolestaan johdatti Georgian B-sarjaan Kansojen liigassa. Hyvä optio yläkertaan on myös Milan-matsissa voitto-osuman ennen maaottelutaukoa viimeistellyt legendaarisen Atlético Madrid -luotsin Diego Simeonen poika Giovanni Simeone.

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🗣 #Spalletti: "Our aim is to go out there tomorrow and play our own game, aware of the fact that we're up against a great team"

#UCL
💙 #ForzaNapoliSempre

Ajaxilla oli jo ennen maaottelutaukoa hieman vaikeampi vaihe, kun se hävisi ensin Liverpoolille Mestarien liigassa 1–2-numeroin ja sen jälkeen vielä AZ Alkmaarille kovan profiilin Eredivisie-matsissa. Toisaalta paluuottelussa peluutus oli selvästi tulevaa silmällä pitäen, mutta 1–1-tulos kotimatsissa Deventerin Go Ahead Eaglesia vastaan jätti paljon toivomisen varaa. Pelaajatilanne isännillä on sinänsä hyvä, eikä sairastuvalla ole merkittäviä muutoksia.

Tässä matsissa haisee yllätys, joka ei Uhmapelaajien mielestä olisi edes mikään yllätys. Ainakaan niin suuri sellainen kuin kertoimista saattaisi päätellä. Napolin voitolle lävähtää makoisa kerroin ja erinomaisen vierasjoukkueen voittoon tartutaan 1×2-mallisena. Esimerkiksi runsas maalimäärä ei missään nimessä tarjoa tällä tasolla valueta! Avaa pelitili Mr. Greenille ja nauti uuden asiakkaan erikoistarjouksesta tästä.