NHL ke 18.01. klo 03:00

Nashville Predators - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Patrik Laine joutuu taas pettymään – NHL:n suomalaiskomeetta syventää Columbuksen tuskaa

Ensi yönä Nashville Predators pääsee Columbus Blue Jacketsin kimppuun. Kumpikin jengi lähtee otteluun väsyneellä jalalla, mutta joukkueiden välillä on valtava tasoero. Odotamme Nashvillen jyräävän Columbuksen yli ilman suurempia vaikeuksia.

Columbus on tällä hetkellä NHL:n surkein joukkue heti Anaheim Ducksin jälkeen. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan sinitakit ovat hävinneet seitsemän. Columbus on koko itäisen konferenssin viimeisellä paikalla. Joukkue on päästänyt eniten maaleja ja tehnyt vähiten maaleja. Maaliero on säälittävä -60. Tämä ei ole mikään ihme, kun katsoo Columbuksen rosteria. Monet tärkeät avainpelaajat ovat loukkaantuneina, ja maalivahti Elvis Merzlikins on alisuorittanut läpi kauden. Lopputulos on tässä.

Nashville kuuluu puolestaan NHL:n keskikastiin, ja joukkueella on realistiset mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue on voittanut kuusi. Nashvillen vahvan vireen taustalla on erinomainen ykkösketju. Juuso Pärssinen on noussut täysin puskista Nashvillen ykkössentteriksi, ja hän on tehnyt huimaa jälkeä. Pärssinen on pelannut nyt kymmenen peliä ykkösketjun keskellä ja iskenyt niissä tehot 2+9=11.

Tasoero joukkueiden välillä on selvä, ja Nashvillella on puolellaan myös kotietu. Pelivalintamme on, että Nashville vie voiton -1,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Nashville voittaa esimerkiksi 2-0, 3-1 tai 7-1 lukemin.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Tasoitus Nashville -1,5 kertoimella 2,06.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,06 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.