NHL pe 11.03. klo 03:00

Nashville Predators - Anaheim Ducks

Jatkuuko Nashvillen maalitehtailu Anaheimin kustannuksella?

Vahvasti suomalaisten edustama Nashville Predators isännöi nuoruuden intoa pursuavaa Anaheim Ducksia. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina iskussa hyökkäyspelin saralla, mutta erityisesti Anaheimilla on ollut vaikeampaa puolustusalueella. Anaheimin viime aikaisiin otteisiin ovat myös vaikuttaneet useat avainpelaajien loukkaantumiset.

Nashville on esittänyt viime aikoina pirteitä otteita. Joukkue kylvetti muun muassa San Jose Sharksia peräti 8–0-lukemin. Mikael Granlund pelaa jälleen vahvaa kautta ja Nashville kannalta on ollut äärimmäisen tärkeää, että Matt Duchene on nostanut tasoaan reilusti. Joukkueen puolustuspeli on ollut totutun vahvaa ja Nashvillen maalilla Juuse Saros on esittänyt jälleen loistavia otteita.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Anaheim Ducksin kausi on ollut odotuksiin nähden nousujohteinen, mutta kärkipaikoista joukkue ei ole pystynyt haastamaan. Ducks jäi edellisessä ottelussaan täysin ontuvan Chicago Blackhawksin jalkoihin 8–3-lukemin. Ducks on kärsinyt viime aikoin isoista loukkaantumisista, kun Ryan Getzlaf, Isac Lundeström ja Max Jones ovat olleet sivussa joukkueen kokoonpanosta. Jo valmiiksi kapeassa kokoonpanossa nämä poissaolot ovat näkyneet selvästi.

Anaheim on esiintynyt yllättävän vahvasti, mutta joukkueen suoritustaso on heitellyt reilusti. Nashville on puolestaan pystynyt esittämään tasaisempia otteita ja joukkueen esitykset ovat olleet pääosin vahvoja. Siipirikkoisen Anaheimin pitäisi ainakin ennakkoon olla pelkkä suupala Nashvillelle ja Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle Nashville voittoa (1X2).

10 euroa pelirahaa