ke 03.04. klo 03:00

Nashville Predators - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kukapa olisi odottanut! Saros tykitettiin vaihtoon ja Predators palautettiin maan pinnalle heittopussin toimesta

Nashville Predatorsin satumainen 18 ottelua kestänyt pisteputki päättyi viime viikolla karmeisiin löylyihin omassa päässä – edes tennisnumerot eivät riittäneet. Kantrikaupungin ylpeys on toki sensaatiomaisesti menossa pudotuspeleihin huippuluokan pistepuristuksensa ansiosta, mutta pystyykö se nollaamaan viikonlopun? Boston Bruins on vastassa, joten laatua ei vastapuolelta puutu.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja ota 25€ ilmaisveto taskuun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kukaan ei uskonut Nashvillen pystyvän moiseen suoritukseen, jonka se kaivoi hihastaan – 18 kertaa peräkkäin pisteille on nykypäivän NHL:ssä käsittämätöntä laittoa. Luultavasti aivan yhtä moni uskoi siihen, että Arizona Coyotes laittaa räikän pyörimään, tykittää Juuse Saroksen vaihtoon ja hakkaa petolauman kanveesiin maalein 8–4, mutta näin kävi viime perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Predators jatkoi reissuaan Denveriin, jossa Colorado Avalanche nousi 7–4-voittoon oltuaan kaksi maalia tappiolla pariin otteeseen.

Saako Nashville kasattua suorituksensa kotikamppailuun hyvin organisoitua Boston Bruinsia vastaan? Kurssin tasoittuminen oli toki todennäköistä, mutta turpasaunat reissussa olivat poikkeuksellisen rajuja hiljattain loisto-otteita jonossa esitelleelle Andrew Brunetten miehistölle. Pitää muistaa, että Bruinsilla panosta niin ikään piisaa, sillä se kamppailee koko NHL:n runkosarjan voitosta.

Vierailla pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi sivussa saattaa olla yhä Pat Maroon, joka saapui siirtorajalla Bostoniin. Konkarihyökkääjä ja moninkertainen Stanley Cup -voittaja palasi kuitenkin maanantaina täyteen harjoitusvahvuuteen, joten ensipiirrot uusissa väreissä voivat yhtä hyvin olla edessä jo Nashvillessa. Boston on 35-vuotiaalle erikoismiehelle järjestyksessään seitsemäs NHL-seura. Isännillä sivussa ovat puolestaan viime aikoina olleet ainoastaan puolustajat Dante Fabbro sekä Alexandre Carrier, joista molempien paluu on luultavasti edessä piakkoin.

Predatorsin on pakko laittaa oma pää takaisin kuosiin, jos se mielii myös monsteriputkensa katkeamisen ja parin murskatappion jälkeen pisteille. Kun laskee seitsemän tai kahdeksan maalia omiin, on pisteitä saati voittoja vaikeaa ottaa jopa tarunhohtoisessa. Hyökkäyspäässä tulosta on toki tullut edelleen hyvin, mutta Bruinsilla on kenties laadukkaimmin organisoitu viisikkopuolustus koko NHL:ssä ja myös sen alivoima on huippulaadukasta. Pelivalinnaksi haistellaan alle 6,5 maalia (sis. jatkoaika ja rankkarit) -kohdetta. Kyseessä on isojen panosten ottelu molemmille joukkueille ja pudotuspelihenkistä vääntöä sopii odottaa.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.