NHL ke 20.04. klo 03:00

Nashville Predators - Calgary Flames

Pystyykö Nashville Predators turvaamaan huipputärkeät pisteet konferenssin kakkosta vastaan?

Nashville Predators haastaa edellisenä yönä Chicagossa pelanneen Calgary Flamesin kotiottelussaan. Isännällä on käynnissä tiukka taistelu pudotuspelipaikasta, joten jokainen piste merkitsee tällä hetkellä. Lännen kakkosjoukkue on kova testi, mutta petolauma saa merkittävän edun päästessään liekkipaitoja vastaan kotikentälleen ja tuoreemmalla jalalla liikenteeseen.

Calgary Flames on kohtuullisessa vireessä ja viime yönä se kaatoi Chicago Blackhawksin maalein 2–5. Hurja ottelutahti ja etenkin perättäiset pelipäivät kannattaa kuitenkin aina ottaa huomioon myös betseissä. Nashville pelaa kohtuullista kevättä ja edellismatsin 3–8-murskatappio St. Louis Bluesia vastaan jätti varmasti tavaraa hampaankoloon.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Erikoistilannelpelaamisessa Nashville ei jää vieraista paljoakaan – ei etenkään ylivoimalla. Vierailla kokoonpanosta on sivussa Sean Monahan ja isännillä puuttuu lähinnä syvyyspelaajia, kun Michael McCarronin lisäksi Matt Luff sekä Jeremy Lauzon saattavat olla sivussa. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan saa merkittävää hyötyä toisen poissaoloista.

Tässä on nähtävä iskun paikka Predatorsille. Joukkueen suoritustaso heittelee hieman liikaa illasta ja ottelusta toiseen, mutta se pelaa tällä hetkellä tärkeimpiä ottelujaan koko kaudella ja kaipaa kipeästi pisteitä. Viime yönä pelannut konferenssin kakkosjoukkue ei voi olla parhaimmillaan perättäisenä pelipäivänä, minkä vuoksi kelkka kääntyy isäntien suuntaan. Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto.

10 euroa pelirahaa