la 15.04. klo 03:00

Nashville Predators - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Runkosarjan päätösottelussa selvät sävelet – Nashvillen kausi päättyy pettymykseen!

NHL:ssä runkosarja isketään perjantain ja lauantain välisenä yönä pakettiin kahdella ottelulla. Viimeisenä kaukaloon luistelevat Nashville Predators ja Colorado Avalanche. Isäntien kausi on jo taputeltu eikä tällä kerralla panokset riittänyt pudotuspeleihin. Colorado puolestaan edelleen taistelee kärkipään sijoituksista viimeisessä ottelussa. Kirjoitushetkellä molemmilla joukkueilla on vielä yhdet ottelut välissä, kun Nashville kohtaa Minnesotan ja Colorado isännöi Winnipegiä.

Nashville tosiaan jää pudotuspeliviivan alapuolella ja vieläpä täysin ansaitusti. Homma olisi voinut olla paketissa jo aikaisemminkin, mutta maalivahti Juuse Saros on ollut tolppien välissä loistava läpi kauden ja hänen ansiostaan Nashville edes oli taistelussa mukana. Kovia päänahkoja on irronnut loppumetreillä, kun muun muassa Idän kärkijoukkueet Boston ja Carolina kaatuivat, mutta kerta toisensa jälkeen maalivahtiosasto on ollut kovilla. Nashvillen otteet hyökkäyssuuntaan on ollut surkealla tasolla niin luotujen maalipaikkojen, kuin myös puhtaasti viimeistelyn osalta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nashville Predators

@PredsNHL
Need we say more?

#SarosforVezina

Coloradolle kausi näytti alkuun muodostuvan vaikeaksi runsaiden loukkaantumisten vuoksi, mutta niin vain hallitseva mestari käänsi kelkan ja on mukana taistelemassa Läntisen konferenssin kärkipaikoista. Cale Makar toki on edelleen ollut sivussa alakerrasta, mutta laatua kyllä löytyy. Mikko Rantanen on yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa dominoinut hyökkäyspäässä – molemmat on rikkonut 100 pisteen rajan ja ennen Winnipeg-ottelua Rantasella on tilillä komeat 54 maalia.

Nashvillelle kauden viimeinen kotimatsi varmasti tuo hieman motivaatiota, mutta joka tapauksessa Colorado on selvä suosikki. Vieraat todennäköisesti taistelee edelleen sijoituksista ja Uhmapelaajille suora vierasvoitto kelpaa maltillisella panoksella. Molemmilla tosiaan on kirjoitushetkellä vielä matsi välissä ja kokoonpanoihin voi muutoksia tulla, mutta Nashvillelle Saros on merkattu aloittavaksi vahdiksi Minnesotaa vastaan, joten tähän taistoon tolppien väliin todennäköisesti asettuu kakkosvahti Kevin Lankinen. Lisäksi tähtipuolustaja Roman Josi on ollut jo tovin sivussa – hän johtaa edelleen isäntien sisäistä pistepörssiä 59 pisteellä, vaikka pelattuja pelejä on vain 67.