NHL ke 15.03. klo 02:00

Nashville Predators - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saros vs Husso – suomalaisvahtien tähdittämässä matsissa laitetaan maalihanat kiinni!

Tulevana yönä NHL:ssä tarjoillaan kiekkoviihdettä Nashville Predatorsin isännöidessä Detroit Red Wingsiä. Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistuu tolppien väliin, jossa Juuse Saros ja Ville Husso toimivat joukkueidensa tukipilarina. Tällä kerralla katseet käännetään maalimääriin.

Nashvillen tuloskunto on ollut vahva ja taistelu paikasta pudotuspeleihin käy kuumana. Toki mitään valtavan kovia päänahkoja ei ole viime aikoina irronnut ja otteluohjelma on ollut varsin suotuisa. Toki taannoin esimerkiksi Florida Panthersin kaataminen vieraissa lukemin 1-2 oli hyvä suoritus. Isossa kuvassa tehoton hyökkäyspelaaminen on tuonut omat haasteensa Nashvillen tekemiseen, mutta toisaalta maalilla Saros pelaa jälleen loistavaa kautta ja illasta toiseen hän antaa joukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Nashville Predators

@PredsNHL
SMASHVILLE WE'RE COMING HOME 🤠

Detroitin taso on viime aikoina heitellyt valtavasti. Vahva jakso All Star -tauon jälkeen vaihtui todelliseen syöksykierteeseen ja nyt alla on taas kaksi voittoa kolmesta ottelusta. Viikonloppuna Detroit kohtasi kaksi kertaa kärkijoukkue Bostonin ja hieman yllättäen se onnistui pelaamaan kaksi vahvaa peliä ja vieläpä voittamaan oman kotiottelunsa lukemin 5-3. Tasaisuus kuitenkin puuttuu ja usein voitot vaatii huippuesityksen joko maalivahti Hussolta, tai sisäistä pistepörssiä selvällä marginaalilla johtavalta kapteeni Dylan Larkinilta.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
Larkin's 25th. #LGRW

Todennäköisesti luvassa on kovatasoinen suomalaisvahtien taisto, sillä molemmilla joukkueilla on huilipäivä takana ja Husso sekä Saros ovat molemmat selviä ykköstorjujia. Uhmapelaajien odotukset on vähämaalisessa taistossa ja peli-ideaksi kelpaa alle 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle.. Nashville on päässyt kaunistelemaan hyökkäyspään lukemia osittain heikoista vastustajista johtuen ja tällä hetkellä myös Ryan Johansen ja Filip Forsberg ovat sivussa hyökkäyksestä. Detroitilla on myös ollut omat hetkensä, mutta koko kauden osalta se on ollut häntäpäässä luotujen maalipaikkojen osalta.