NHL pe 15.04. klo 03:00

Nashville Predators - Edmonton Oilers

Jatkuuko Oilersin vahva vire Nashville Predatorsia vastaan?

Läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelavat Nashville Predators ja Edmonton Oilers kohtaavat kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. Konferenssin viidennellä sijalla majaileva Oilers on vienyt nimiinsä molemmat kauden aiemmat kamppailut. Oilers onkin ollut kotijoukkue Predatorsille vaikea vastustaja viime kausina.

Predators palasi voittokantaan edellisessä ottelussaan, kun Juuse Saroksen johdolla joukkue nappasi 1–0-jatkoaikavoiton San Jose Sharksista. Kuten myös Sharks-ottelussa Predators on kärsinyt tällä kaudella aika-ajoin maalinteko-ongelmista. Samaan aikaan joukkueen puolustus on ollut viime kausina suurissa vaikeuksissa juuri Oilersin hyökkäyspelin kanssa. Erityisesti Leon Draisaitl on takonut maaleja liukuhihnalta joukkueiden viime kausien aikaisissa kohtaamisissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Oilers lähtee otteluun kaksi perättäistä tappiota allaan, mutta sitä ennen joukkue liisi peräti kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Predatorsia vastaan Oilers vienyt nimiinsä joukkeiden viisi edellistä kohtaamista. Oilers on ollut viime aikoina todella tehokas ja samaan aikaan joukkueen maalivahtipeliin on löytynyt ainakin väliaikaista varmuutta. Connor McDavidin johtaman hyökkäyskaluston nopeus on ollut suuri haaste Nashville puolustuskalustolle ja samaa on odotettavissa myös tulevalta ottelulta.

Oilersin vahvasta menestyksestä huolimatta nimenomaan Predatorsia vastaan, joukkueelle on jaossa äärimmäisen maukasta kerrointa. Ottaen huomioon Oilersin tehokkuuden ja Nashvillen ajoittaiset maalintekoon liittyvät ongelmat, Uhmapelaajat suosittelee pelaamaan Oilersin voittoa joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla.

10 euroa pelirahaa