NHL su 10.04. klo 01:00

Nashville Predators - Florida Panthers

Nashvillen ja Floridan välille on maalikarkelot luvassa!

Tulevana yönä ei käy maalivahteja kateeksi, kun luvassa on Nashville Predatorsin ja Florida Panthersin välinen tykitys. Maaleja on lupa odottaa ja mikä parasta, Yleltä matsi on katsottavissa ilmaiseksi. Ei siis muuta kuin betsit tulille ja jännittämään!

Nashville on kunnostautunut oikein kunnon maali-iloitteluiden parissa viime aikoina. Viimeisten 10 ottelun aikana Nashville on iskenyt 39 osumaa ja myös omiin on mennyt 36. Hyökkäyspäässä Nashville ei Floridalle vertailussa pärjää, mutta joka tapauksessa ruutia löytyy. Hyökkäyksestä Matt Duchene ja Filip Forsberg lähestyvät molemmat 40 maalin rajapyykkiä ja puolustaja Roman Josia ei voi olla nostamatta esiin. Kokenut puolustaja on ollut valtavassa roolissa hyökkäyssuuntaan keräten komeat 87 tehopistettä. Nashville pystyy parhaimmillaan puolustamaan tiiviisti, mutta nyt vaaditaan tehoja. Floridaa vastaan et halua joutua vain suojelemaan omaa maalia, sillä siitä seuraa usein vain pettymyksiä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Florida on yksi suurimmista mestarisuosikeista, mutta se osalta pudotuspelejä ajatellen tilanne on tällä hetkellä kaksijakoinen. Hyökkäävä pelityyli jättää vastustajille sauman iskeä vastaan, mikä näkyy myös tulostaululla. Toisaalta hyökkäyspeli on tällä hetkellä sen verran timanttista, että maaleja syntyy liukuhihnalta eikä Floridaa voi laskea ulos pelistä ennen loppuvihellystä. Sen on saanut kokea viime aikoina useampi joukkue. Neljän edellisen ottelun aikana Florida on taistellut tiensä voittoon oltuaan tappiolla Devilsiä vastaan lukemin 2-6, Torontoa vastaan 1-5 ja Buffaloa vastaan 1-3.

Yön pelivalintana toimii yli 6,5 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien, eli myös 3-3 tasapeli tuo täytettä kassaan. Nashville on päässyt maalien makuun oikein kunnolla ja vaikka Florida nousee vieraissakin pieneksi suosikiksi, on Nashvillellä avaimet heiluttaa verkkoa useaan otteeseen. Nashvillen kärkinimiä kohtaan odotukset on korkealla, kun puolestaan Floridalta tehoja voidaan odottaa koko rosterin leveydeltä.

10 euroa pelirahaa