NHL la 18.02. klo 21:00

Nashville Predators - Florida Panthers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Floridan ailahteleva alakerta vastaus Nashvillen tehottomuuteen? Maalivahdeille rankka iltapuhde luvassa!

Lauantaina on jälleen aika kääntää katseet NHL:n suuntaan, kun huippuviihdettä tarjoillaan jo alkuillasta alkaen ja todella mielenkiintoinen taisto käydään Nashville Predatorsin ja Florida Panthersin välillä. Molemmat joukkueet on tyrkyllä pudotuspeleihin, mutta varmaa se ei missään nimessä ole kummassakaan leirissä. Nashville on joukkueista vähämaalisempi, mutta Floridan vierailu voi saada myös isäntien maalihanat auki.

Juuri ennen All Star -taukoa Nashville nappasi kovan voiton New Jerseystä lukemin 6-4, mutta sittemmin on ollut vaikeaa. Tauon jälkeen Nashville on nähty kaukalossa neljästi ja vain kerran se on voittanut Philadelphian jatkoajalla. Toki tappiot Bostonia ja Vegasia vastaan oli tietyllä tapaa odotettavissa, mutta kotiyleisön edessä yhteismaaliero 1-10 on huono vastustajista riippumatta. Lisäksi myös Arizona onnistui käymään ryöstöretkellä, joten paljon on parannettavaa mikäli Nashville haluaa saada heikon jakson nopeasti poikki.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Florida on vasta hiljalleen alkanut heräämään kauteen. Hyökkäyspelaaminen tuottaa runsaasti paikkoja ja viime aikoina myös tehoja on löytynyt toivottuun tapaan – 10 edellisessä ottelussa vieraat on viimeistellyt keskimäärin lähes neljä maalia ottelua kohden, mutta vastapainona myös omissa kolisee jatkuvasti. Puolustuspelaaminen ei ole sarjan eliittiä, mutta entisestään tilannetta vaikeuttaa ailahteleva maalivahtipeli. Osittain loukkaantumiset on sekoittanut pelirytmiä, mutta tällä hetkellä vierailta ei löydy maalivahtia, joka pärjäisi vertailussa Nashvillen Juuse Sarosta vastaan.

x - Florida Panthers

@FlaPanthers
Running out of words to describe Sasha Barkov tbh

Floridalle runsasmaaliset matsit on arkipäivää ja toivon mukaan vieraiden epävarma alakerta saa myös isäntien hyökkäyspelin rullaamaan. Lapulle otetaan yli 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle, eli tasan kuudella osumalla saadaan panos takaisin. Nashvillellä on myös seuraavana iltana ottelu edessä, joten kakkosvahti Kevin Lankisen startti tähän väliin ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto. Myös lisää tulivoimaa on mahdollisesti tarjolla, kun loukkaantumisten vuoksi sivussa olleet Filip Forsberg ja Sam Bennett alkavat lähestyä pelikuntoa.