NHL ti 27.09. klo 03:00

Nashville Predators - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-junnuista tutumpaa sosiaalipeluutusta! Niistääkö Florida heti kättelyssä Predatorsin?

NHL:ssä valmistava kausi on päässyt jo vauhtiin ja pian varsinainen herkku jo alkaa! Luvassa on tähtiloistoa kerrakseen, mutta vielä joukkueilla on mahdollisuus sovitella uusia koostumuksia harkkapeleissä. Todennäköisesti F-junnuista tutumpaa sosiaalipeluutusta on luvassa myös maanantaina, kun Florida Panthers vierailee Brigestone Arenalla kantrikaupungin Predatorsin vieraana.

Tuleva matsi on molemmille kauden ensimmäinen, jossa nähdään varsinaiset NHL-rosterit kehissä. Paikallista aikaa jo iltapäivällä kohtaavat joukkueiden nuoriso-osaston harjoitusleiriläiset, joiden paikka tuskin tulevalla kaudella NHL:ssä on. Tässä artikkelissa pureudutaan siis kohtaamiseen, jossa on takoitus pelata oikeilla pelaajilla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kuten muistetaan, Florida Panthers pelasi viime kaudella sensaatiomaisen runkosarjan, jonka jälkeen koneisto hyytyi totaalisesti pudotuspeleissä. Muutoksia tälle kaudelle on tullut jonkin verran, mutta ehdottomasti merkittävin niistä on Matthew Tkachukin saapuminen Calgary Flamesista. Samalla Mackenzie Weegar sekä Jonathan Huberdeau merkittävistä miehistä poistuivat liekkipaitaan. Muilta osin viime kaudesta tuttu runko on melko hyvin kasassa.

Nashville-paidassa debyyttejä nähdään todennäköisesti usealla sektorilla, kun muiden muassa Ryan McDonagh, Kevin Lankinen ja Nino Niederreiter ovat saapuneet kantrikaupunkiin. Toki esimerkiksi viime kaudella TPS:ssä pelannut Juuso Pärssinen on kiinnostava nimi Predatorsin rosterissa – tarkentunee lähempänä ottelua, onko kumman joukkueen mukana Pärssinen nähdään. Joko maanantai-iltana ”höntsäpelissä” tai kovien miesten kerhossa yöllä.

Matsiin on viritelty kerrointen puolesta tasa-asettelu ainakin hyvissä ajoin maanantaiaamuna, kun tietoa ei liiemmin ole vielä tirahdellut ulos. Vieraiden osalta pelaajisto on selvästi rajattu kahteen ryhmään – NHL-joukkueeseen sekä Suomen aikaan illalla pelaavaan junnuporukkaan. Tiettävästi ykköskokoonpano on melkolailla täysimittaisena ollut harjoituksissa mukana viime viikosta saakka, joten parhaat pelaavat ja ovat matkanneet Nashvilleen.

Isäntien osalta kokoonpanojen rajan voi nähdä hieman häilyväisempänä, mikä nostaa kiinnostusta vierasvoittoa kohtaan. Predatorsilla on mahdollisuus hakea laajasta harjoitusringistään kehiin yllätysnimiä myös toiseen otteluun – jopa pelipäivänä. Panthersilla miehistö on melko lukittu, sillä se on matkustanut pelipaikoille jo hyvissä ajoin. Isäntien näkökulmasta molemmat matsit ovat puhtaasti harjoitusleirin tuotteita ja kirjanpitjäjillekin yritettäneen peliaikaa kaivaa. Betsien kannalta kivitaloja ei näissä väännöissä kiinnitellä, mutta yhden tähden lopullinen vierasvoitto haetaan lapulle (1×2).