NHL ke 19.10. klo 04:30

Nashville Predators - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

LA Kingsin matseissa maaleja satelee illasta toiseen – vieläkö maalihanat pysyy auki?

Ensi yönä Nashville Predators ja Los Angeles Kings ottavat mittaa toisistaan. Nashville pääsee otteluun tuoreilla jaloilla, kun puolestaan Kingsillä on alla ottelu edelliseltä yöltä. Kingsin matsit on tarjonnut kauden alkuun mukavasti maalijuhlia ja samaa toivotaan tälläkin kerralla. Yön pelivalinta löytyy runsasmaalisuudesta.

Nashvillen kausi on pyörähtänyt käyntiin kahdella ottelulla kumpaakin San Jose Sharksia sekä Dallas Starsia vastaan. Ensimmäiset taistot Sharksia vastaan se vei yhteismaalein 7-3, mutta Dallasia vastaan kaksi kohtaamista toi vain kaksi tehtyä maalia ja yhdeksän päästettyä. Kärkinimet ei ole vielä täysin herännyt uuteen kauteen, mutta kesän hankinta Nino Niederreiter on päässyt hyvin vauhtiin neljällä maalilla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kingsin alkukausi on pitänyt sisällään useamman maali-iloittelun – neljään ensimmäiseen matsiin maaleja on syntynyt peräti 34. Toistaiseksi oma pääty on jättänyt runsaasti parantamisen varaa, mutta toisaalta hyökkäyksestä löytyy mukavasti tehoja, varsinkin Anze Kopitarin(1+5), Adrian Kempen(4+2) ja Kevin Fialan(1+4) johdolla.

Edellisenä yönä Kings kohtasi Detroit Red Wingsin voittaen jatkoajalla lukemin 5-4. Kings pääsi hyvällä jalalla liikkeelle ja oli hyvissä asemissa läpi ottelun, mutta helpolla se ei itseään lopulta päästänyt. Aivan lopussa Viktor Arvidsson aikaili ollessaan yksin tyhjää maalia vastaan, häneltä riistettiin kiekko ja hetkeä myöhemmin Detroit tasoitti. Jatkoajalla voitto tuli ansaitusti, mutta ei missään nimessä helpoimman kautta.

Tähän matsiin betsi overille on ehdottomasti paikallaan 5,5 maalin linjalla. Kumpikaan joukkueista tuskin aivan sarjan runsasmaalisempiin joukkueisiin tällä kaudella lukeutuu, vaikkakin Kings on siltä kauden alkuun näyttänyt. Kertoimeksi 1,77 on kuitenkin riittävä ja halutessaan myös korkeampia linjoja voi metsästää vielä kun Kingsin matseissa on kaaos päällä. Nashvilleltä toki löytyy kassari nimeltä Juuse Saros, joka voi parhaassa, tai tässä tapauksessa pahimmassa tapauksessa seistä päällään ja pitää maalit vähissä. Detroitia vastaan Jonathan Quick oli Kingsin maalilla, joten nyt lienee Calvin Petersenin vuoro.