NHL ma 25.04. klo 03:00

Nashville Predators - Minnesota Wild

Tarjoaako Nashville ja Minnesota jälleen maalijuhlat?

Tulevana yönä on vuorossa Nashville Predatorsin ja Minnesota Wildin toinen kohtaaminen tässä kuussa. Nashville on ollut piinaava vastus Minnesotalle, sillä kauden kaikki kolme kohtaamista on mennyt Nashvillen suuntaan ja viimeisimmät kaksi varsin tyylikkäästi lukemin 6-2. Nyt vierailla on lepoetu puolellaan, mutta riittääkö se?

Nashville on esiintynyt erittäin ailahtelevasti viime aikoina. Edellisistä kuudesta ottelusta on tullut kolme maalin voittoa, mutta vastapainoksi tasokkaita joukkueita vastaan on myös tullut takkiin selvin lukemin, kuten Edmontonia vastaan 0-4 ja St. Louisia vastaan 3-8. Edellisenä yönä matka Tampa Bayn vieraaksi ei myöskään kehuja herättänyt, sillä vaikka tehokas ylivoima osui kahdesti, jäi loppulukemiksi 6-2 Tampa Bayn eduksi. Maalilla Juuse Saros sai huilata lähes kokonaan viimeisen erän, mutta siitä huolimatta David Rittichille voisi olla startti tarjolla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Minnesota puolestaan on fantastisessa vireessä ja ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan maalihanat on jälleen auki. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta peräti seitsemän on päättynyt voittoon ja ainoa tappio nähtiin St. Louisia vastaan loistavan nousun jälkeen jatkoajalla lukemin 5-6. Kyseisellä otannalla Minnesota on varsinaisen peliajan puitteissa takonut komeat 36 kaappia, mutta samalla vain kolmesti se on onnistunut pitämään vastustajan alle kolmessa maalissa.

Nashville lähtee raskailla jaloilla otteluun, mikä voi hyvinkin kostautua loistavassa iskussa olevaa vierailijaa vastaan. Kuten kauden aikaisemmissa kohtaamisissa, myös ensi yönä sopii maaleja odottaa. Nashvillen tehot on ollut tiukassa, mutta laatua löytyy edelleen valtavasti kärkinimien osalta. Roman Josi rikkoi jo 90 pisteen rajapyykin ja todennäköisesti Filip Forsberg liittyy pian Matt Duchenen seuraksi 40 maalin kerhoon. Pelivalinnaksi poimitaan yli 6,0 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien, eli myös varsinaisen peliajan 3-3 tasatulos riittää.

10 euroa pelirahaa