NHL ke 16.03. klo 02:00

Nashville Predators - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Juuse Saros pelaa ihan kivasti, mutta tulevan vastustajan veskari pyyhkii suomalaisella lattiaa

Nashville Predators haki edellisessä ottelussaan vakuuttavasti vierasvoiton todella heikosti hiljattain esiintyneeltä Minnesota Wildilta. Seuraavassa kamppailussa vastustaja kovenee, kun upeasti Carolina Hurricanesin sunnuntai-iltana kaatanut Pittsburgh Penguins vierailee kantrikaupungissa. Isäntä on ollut vahvassa iskussa, mutta tulevassa ottelussa se voi joutua pettymään.

Kotijoukkue on ollut viime aikoina jopa yllättävän vahva ja esimerkiksi viiden ottelun otannalla nousujohteisesti vastikään pelanneelle joukkueelle on tullut ainoastaan yksi tappio. Viimeisimpänä jyrän alle jäi Minnesota Wild lukemin 2–5. Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että nyt joukkueella on edessään ylivoimaisesti kovin testi, kun vahvasti tehojaan viime aikoina uudelleen löytänyt Pittsburgh Penguins kyläilee Brigestone Arenalla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelun lähtökohdat ovat tasaiset, mutta pienet nyanssit vievät tätä Pensin suuntaan. Tätä on hieman huomioitu kertoimissa, mutta ei ehkä tarpeeksi. Ylivoimalla molemmat joukkueet ovat melko vahvoja, mutta isäntien alle 80-prosenttinen alivoimapelaaminen joutuu kovaan testiin Sidney Crosbya, Jevgeni Malkinia, Jake Guentzeliä ja kumppaneita vastaan. Lisäksi tikunnokkaan on otettava myös maalivahtipelaaminen – Tristan Jarry on toiminut läpi kauden pingviinipaitojen voittojen jatkuvana takauumiehenä, niin myös parissa edellisessä kamppailussa.

Juuse Saroksen pelaamisessa ei ole mitään vikaa, mutta Jarry on Uhmapelaajien papereissa pykälän edellä. Yksi NHL:n kuluvan kauden parhaista maalivahdeistä löytyy kiistatta vieraiden tolppien välistä. Kuten sanottu, luvassa on jälleen kerran pieniä marginaaleja, mutta Pittsburghissa on tarjolla pientä etua. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden lopullinen voitto.