ke 27.10. klo 03:30

Nashville Predators - San Jose Sharks

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

San Jose hakee paluuta voittojen tielle Nashvillen vieraana!

Tulevana yönä kauden ensimmäisen tappion kokenut San Jose Sharks matkaa Nashville Predatorsin vieraaksi. Vierailla pelillinen taso on ollut korkeammalla ja sitä myöten myös onnistumisia on tullut voittojen muodossa. Perustasossa joukkueiden välillä ei suurta eroa ole, mutta Uhmapelaajien papereissa San Josella on markkinaa paremmat mahdollisuudet selviytyä voittajana.

Nashvillen alkukausi on ollut vaikea. Kuudesta ottelusta saldona on ainoastaan kaksi voittoa. Viimeisimpänä Minnesota Wildsin vieraana ykköskenttä oli riittävän vahva ja voitto tuli lukemin 5-2. Maaliodottamien osalta Nashville on pelannut varsin keskinkertaisesti, joten mistään varsinaisesta kriisistä ei ole kyse, vaikka recordi on heikko. Kesällä heikentynyt joukkue on saanut onnistumisia ykköstykeille, mutta menestysmahdollisuuksia ajatellen tahdin olisi pysyttävä yllä. Maalilla johtohahmoksi kaavailtu Juuse Saros ei puolestaan ole saanut tilastojen valossa parasta mahdollista starttia kaudelle, mutta vahva perustaso varmasti tulee esille kauden edetessä. Connor Ingram sen sijaan nappasi heti debyytissään ensimmäisen voiton ja esiintyi maalilla vakuuttavasti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

San Josen neljän ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen Boston Bruinsia vastaan. Ottelun alku oli surkea eikä loppukiri ollut lopulta riittävä. Hyvien tulosten takana hait on myös pelillisesti esiintynyt edukseen. Yksilötasolla Jonathan Dahlen on tehnyt vakuuttavan tulon NHL-miehistöön ja puolustuksessa Erik Karlsson näyttäisi saaneen uutta nostetta uralle.
Erikoistilanteiden osalta ylivoima on toiminut molemmilla joukkueilla hyvin, mutta alivoimalla vieraat on puolestaan ollut selvästi vahvempia.

Materiaalien lisäksi kotietua ja alkukauden suorituksia punnittaessa ottelun lähtökohdat on erittäin tasaiset. Vierailla on myös hieman enemmän lepoa alla otteluun lähdettäessä, vaikka yksi välipäivä löytyy myös kotijoukkueelta. Nykyisillä kertoimilla lapulle päätyy San Josen lopullinen voitto, jota päästään kokeilemaan maltillisella panoksella. Sen lisäksi otetaan vielä pieni siivu vieraiden vähintään kahden maalin voitolle.