NHL pe 07.10. klo 21:00

Nashville Predators - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Burns vaihtui Nutivaaraan! Onko umpisurkea Sharks heti mankelissa?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat napattua jättikertoimen Nashville Predatorsin lopulliselle voitolle.

Nashville Predators on NHL:n avausviikonlopun otteluissa Prahassa suursuosikki. Joukkue pelaa tällä kaudella jopa kotiedusta pudotuspeleihin ja erityisesti sen sentterikalusto on valovoimainen. San Jose Sharks puolestaan on rajusti uudelleenrakennusvaiheessa, eikä sillä ole samanlaista syvyyttä, ketjukemiaa tai jatkuvuutta kuin petolaumalla. Haikaloilla ei ole tällä kaudella asiaa edes lähelle pudotuspelipaikkaa. Löylyttääkö Predators kunnolla heti kauden avauksessa?

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Petopaitojen ykköskentällistä johtaa Mikael Granlund ja kakkosen sentterinä pelaa Ryan Johansen. Kolmosessa ja nelosessa nähdään keskushyökkääjät Cody Glass sekä Colton Sissons. Jotta vaihtoehdot eivät loppuisi kesken, on joukkueessa useampi muukin hyökkääjä, joka voi operoida keskikaistalla. Esimerkiksi Johansenin kentän laiturina pelaava Matt Duchene, joka on niin ikään yksi esimerkki siitä jatkuvuudesta, jota Preds on pyrkinyt rakentamaan. Granlundilla käynnistyy neljäs kokonainen kausi petopaidoissa ja Johansenilla jo seitsemäs – Duchenelle tuleva kausi on puolestaan jo neljäs Nashvillessa.

NHL Network

@NHLNetwork
Feel the joy – let the season begin!

Don’t miss Cody Glass and the @PredsNHL in #BehindTheGlass Episode 2 tonight at 10pm ET / 7pm PT.

Vastustajalla tilanne kauteen lähdettäessa on jatkuvuuden, syvyyden ja monen muun asian osalta päinvastainen. Esimerkiksi Brent Burns on lähtenyt Sharksin alakerrasta ja puolustajakomeetta on käytännössä korvattu Markus Nutivaaralla. Kaikki kunnia suomalaiselle toki, mutta ei tämä siirtymä ihan yksi yhteen mennyt. Lähes koko viime kauden loukkaantumisen takia menettänyt oululaislähtöinen pelaaja on kaikkea muuta kuin varma arpa. San Josen materiaalilla ei muutenkaan juhlita ja heti avausviikonloppuna tulee railakkaasti lunta tupaan selvästi vahvempaa Predatorsia vastaan. Betsivalinnaksi maistuu Predatorsin voitto.

Näin pelaat Nashvillea kertoimella 30.00

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (väh. 20€).
3. Lisää Nashville – San Jose 1 (Voittaja täysiaika) pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 1.45) ja panosta 1€.
4. Nashville voittaessa tilillesi lisätään 30 euron veto!

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Nashvillen voittaessa 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei kierrätysvaatimusta.