NHL ma 18.04. klo 01:00

Nashville Predators - St. Louis Blues

Onko Nashvillestä vastaamaan St. Louisin tulivoimaan?

Tulevana yönä St. Louis Blues matkaa Nashville Predatorsin vieraaksi. Siinä missä Nashville palasi muutaman tappion jälkeen takaisin voittokantaan, on St. Louis ollut viime aikoina yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Ottelun lähtökohdat on äärimmäisen tasaiset, sillä St. Louis on kaksikosta aavistuksen edellä, mutta kotietu tasoittaa tilannetta.

Tovi taaksepäin Nashvillen matseissa taottiin maaleja oikein urakalla molempiin suuntiin, mutta viime aikoina tahti on hieman hiipunut. Ennen lauantai ottelua Chicagoa vastaan viidessä peräkkäisessä ottelussa maalimäärän osalta jäätiin alle kuuteen. Chicagoa vastaan tehoja alkoi jälleen löytyä ja lopulta Nashville vei voiton lukemin 4-3. Suuri kysymys on, onnistuuko Nashville saamaan hyökkäyspäässä koneet taas käyntiin, sillä vieraiden tehot on ollut sitä luokkaa, että kaksi tai kolme maalia tuskin riitää voittoon.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pudotuspelien lähestyessä St. Louis on päässyt loistavaan lentoon, sillä viimeisistä kymmenestä ottelusta se on kerännyt yhtä vajaa täydet pisteet maalieron ollessa fantastinen 50-28. Toki osa selittyy heikommilla vastustajilla, mutta myös kovempia jengejä vastaan ennen kaikkea hyökkäyspäässä tulosta on syntynyt. Minnesota on kaatunut kahdesti ja matka Calgaryn vieraaksi toi voiton lukemin 6-4. Viimeisimmän ottelun St. Louis pelasi nimenomaan Minnesotaa vastaan ja vaikka kolmannessa erässä Minnesota nousi kolmen maalin takaa tasoihin, vei St. Louis lopulta voiton jatkoajalla lukemin 6-5.

Vieraiden hyökkäys on tällä hetkellä tulikuuma ja muun muassa Roman Josin, Filip Forsbergin ja Matt Duchenen johdolla isännillä voidaan sanoa olevan aivan riittävästi ratkaisuvoimaa, joten lapulle kelpaa yli 5,5 maalia, jolle LuckyCasino tarjoaa maistuvaa 1,71 kerrointa. Tolppien välissä nähdään todennäköisesti suomalaisten kohtaaminen Juuse Saroksen ja Ville Husson välillä, mutta myös lepuutus on mahdollista, sillä molemmat pelasi lauantaina.

10 euroa pelirahaa