NHL la 01.04. klo 20:00

Nashville Predators - St. Louis Blues

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärkikorin pelaajat sivussa! Häviääkö Predators jälleen tehottomuutensa takia?

Nashville Predatorsin peliesitykset eivät ole viime aikoina olleet järin vakuuttavia, mutta vähintään osittain siihen ovat vaikuttaneet lukuisat loukkaantumiset. Nuottipaidoilla on puolestaan menossa huomattavasti parempi jakso – itse asiassa yksi kauden vakuuttavimmista. St. Louisille tarjoillaan kantrikaupungin vierailulle melkoinen kerroin, joten olisiko tässä aineksia?

Isännillä on reilusti poissaoloja. Ykköstähden Roman Josin pelaaminen on epätodennäköistä ja suomalaiskomeetta Juuso Pärssinen on ollut niin ikään sivussa viime aikoina. Jeremy Lauzon, Mark Borowiecki, Filip Forsberg, Ryan Johansen sekä Matt Duchene ja Alexandre Carrier ovat varmuudella telakallla. Forsberg, Johansen ja Duchene ovat kaikki kärkikorin hyökkääjiä – Josi puolestaan tehokkain puolustaja ja tärkein pelaaja. Yhdeksän ottelun otannalla Predators on voittanut vaivaiset kolme kertaa. Sattumaako? Tuskin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

St. Louis Blues

@StLouisBlues
A casual nine points in the last four games for Justin Faulk 🔥 #stlblues

St. Louis Bluesilla on käynnissä hyvä jakso ja erityisesti hyökkäyspäässä on kulkenut tehokkaasti. Kotijoukkueella on ollut käytännössä läpi kauden tukkoista yläkerrassa ja poissaolojen myötä ”ongelma”, jonka nimi on tehottomuus, on korostunut entisestään. Isäntien maalivahtiosaston taso tiedetään, mutta Kevin Lankinen ja Juuse Saros eivät yksin voi voittaa otteluita petopaidoille, vaan pientä apua tarvittaisiin myös kenttäpelaajilta. On syytä huomioida, että myös vieraiden Jordan Binnington on viime aikoina nostanut tasoaa.

Vierasvoiton betsaamisessa on järkeä. Kerroin on todella herkullinen, sillä näistä lähtökohdista Predators on korkeintaan marginaalinen ennakkosuosikki. Parhaan katseluajan ottelussa kupongille täräytetään nuottipaitojen lopullinen voitto.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Nashville Predators), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Nashville Predators” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.