NHL la 12.03. klo 19:30

Nashville Predators - St. Louis Blues

Joutuuko Ville Husso taas sivuun? Craig Berube harrastaa veskarien sosiaalipeluutusta tällä hetkellä

St. Louis Blues ei ole ollut viime aikoina lainkaan vakuuttava – ei etenkään vieraissa. Nashville Predators puolestaan on iskenyt maaleja liukuhihnalta, mikä on siivittänyt joukkueen jo kolmen perättäisen voiton putkeen. Vierailla on ollut reissussa ongelmia jopa tilastollisesti sitä heikompia joukkueita vastaan, joten trendin jatkuminen ei jaksaisi kauheasti yllättää Nashvillessa.

Craig Beruben miehistö on valahtanut kolmen vierasottelun tappioputkeen, jonka aikana takkiin on tullut niin New York Rangersia, saman kaupungin Islandersia kuin naapurikylän New Jerseyn Devilsiäkin vastaan. Ottelut ovat olleet vierailta etenkin hyökkäyspelillisesti melko mitäänsanomattomia. Ville Husso on pelannut viime aikoina kohtuullisesti, mutta Jordan Binnington ei täysin ole vakuuttanut – jos Beruben viimeaikainen vuoropeluuttaminen jatkuu, jälkimmäisen aika olisi olla tolppien välissä Nashville Predatorsia vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Isäntä on lapioinut kolmen ottelun otannalla 14 maalia kaataen vieraissa San Jose Sharksin murskaavasti ja kotonaan vahvan Dallas Starsin sekä yllättävän kovaa kautta pelaavan Anaheim Ducksin. Erityisen vahva joukkue on keskinäisessä vertailussa tasakentällisin, mutta eipä se erikoistilanteissakaan juuri kalpene.

Meitä kiinnostaa eniten kotivoitto. St. Louisin vierasreissut ovat olleet sille todella tuskaisia, eikä se voita otteluita ilman tehoja. Kolmessa perättäisessä reissutappiossaan joukkue on osunut tolppien väliin vaivaiset kuusi kertaa – näistä muodostuva kahden maalin keskiarvo ei millään riittäisi tulevassa kamppailussa. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto, jolla saadaan makoisasti massit yli tuplana takaisin parhaan katseluajan kamppailussa.

10 euroa pelirahaa