NHL su 20.03. klo 01:00

Nashville Predators - Toronto Maple Leafs

Auston Matthews palaa kokoonpanoon Nashvillessä!

Auston Matthews palaa pelikiellostaan Toronton kokoonpanoon, kun Maple Leafs matkustaa Nashville Predatorsin vieraaksi. Nashvillen viime ottelut ovat olleet täynnä maaleja ja ailahtelevaisia esityksiä. Toronto puolestaan nappasi vakuuttavat voitot sekä Dallas Starsin että Carolina Hurricanesin vieraana, vaikka koko sarjan tulikuumin maalintekijä olikin sivussa joukkueen kokoonpanosta.

Nashville kärsi edellisessä ottelussaan yllätyksellisen 5–4-tappion Philadelphia Flyersin vieraana. Ottelu peilasi loistavasti Nashvilleen viimeaikaisia otteita. Nashvillen hyökkäyspelaaminen on ollut Matt Duchenen, Roman Josin ja Mikael Granlundin johdolla todella tuhoisaa, mutta samaan aikaan joukkueen puolustuspelaaminen on jättänyt parantamisen varaa. Juuse Saros on venynyt Nashvillen maalilla loistaviin esityksiin, mutta edes suomalaismaalivahti ei ole pystynyt paikkaamaan joukkueen kaikkia puolustuspelillisiä virheitä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toronto esitti loistavia otteita kahdessa edellisessä ottelussaan ilman Matthewsia. Nyt supertähti ja maalipörssin kärki palaa kokoonpanoon ja onkin mielenkiintoista nähdä pystyykö Toronton pitämään samaa tasoa yllä. Vaikka joukkue onkin esittänyt hyviä puolustuspelillisiä otteita kahdessa edellisessä ottelussaan, mutta isossa kuvassa Toronton puolustuspeli on ollut todella heikkoa. Buffalo Sabresia vastaan pelattu talviklassikko kuvasi hyvin joukkueen puolustuksen lukuisia virheitä, eikä asiaan auta Jake Muzzinin ja Jack Campbellin poissaolot.

Isossa kuvassa molemmat joukkueet ovat olleet tehokkaita, mutta samaan aikaan puolustusalueella epäluotettavia. Toronton viimeaikaiset puolustuspelilliset otteet ovat perustuneet enemmän onneen ja sen ei voi odottaa jatkuvan pitkään. Uhmapelajaat suosittelee kirjaamaan lapulle varsinaisen peliajan maalimääräksi yli 6 täysosumaa.

10 euroa pelirahaa