la 27.04. klo 02:30

Nashville Predators - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vancouver vaikeassa tilanteessa – onko ykkösvahdin loukkaantuminen liian suuri menetys?

Ensi yönä jatketaan jälleen Nashville Predatorsin sekä Vancouver Canucksin välistä ottelusarjaa. Tilanne on tasan 1-1, kun nyt siirrytään Nashvillen kotiluolaan ja isännät pääsee hyvistä asetelmista kolmanteen otteluun. Sarjasta odotettiin tasaista ja sitä se on myös ollut – Vancouver käänsi ensimmäisen ottelun kolmannen erän nousun päätteeksi lukemin 4-2 ja Nashville puolestaan otti toisesta matsista taisteluvoiton lukemin 1-4.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi depobonari sekä 20€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nashville sai toiseen otteluun loistavan alun, kun vain hieman yli minuutin pelaamisen jälkeen Anthony Beauvillier vastasi maalinteosta. Ottelun aikana molemmat pääsi testaamaan ylivoimaa neljästi, mutta toistaiseksi kummallakin alivoimapeli on ollut paremmassa iskussa – vain Nashville onnistui avausottelussa kertaalleen ylivoimalla. Vancouver sai tappioasemassa luotua hyvin painetta, mutta Nashville hoiti puolustuspelin tyylillä. Vetoja blokattiin runsaasti ja maalilla Juuse Saros torjui loput.

Bally Sports: Preds

@PredsOnBally
JUUSE SAROS

Kysymysmerkkejä on tällä hetkellä ennen kaikkea Vancouverin suunnalla. Vieraat koki valtavan menetyksen ykkösvahti Thatcher Demkon loukkaannuttua, mutta ei toisen ottelun tappiota voi missään nimessä laittaa Casey DeSmithin piikkiin. Hyökkäyspään avainpelaajien on nyt noustava esiin ja varsinkin Elias Petterssonin otteet tulee olemaan suurennuslasin alla. Runkosarjassa 89 pistettä kerännyt tähtihyökkääjä on ollut pahasti pimennossa.

Pelivalinta haetaan tällä kerralla Nashvillen kautta lopullisen voiton muodossa(ML). Nashville ei ollut ensimmäisessä ottelussa huono, mutta toisen matsin aikana se näytti erittäin hyvin kuinka vaikeaksi se pystyy tekemään Vancouverille tappioasemassa pelaamisen. Demkon menetys on iso miinus vieraille ja lisäksi myös puolustuksesta toisen ottelun sivussa olleen Tyler Myersin pelikunto on epävarma.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – Nashville Predators haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.