NHL su 30.10. klo 03:00

Nashville Predators - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washingtonilla on tulosten takaa suuria huolenaiheita! Juuse Saros johdattaa isännät voittoon!

Ensi yönä Nashville Predators lähtee hakemaan jatkumoa komealle voitolle, kun sen vieraaksi saapuu Washington Capitals. Molempien kausi on ehtinyt herättämään kysymysmerkkejä, eikä kumpikaan ole vielä päässyt erityisen vakuuttavaan lentoon. Kotona Nashville kuitenkin nousee Uhmapelaajien arvioissa selväksi suosikiksi ja kertoimet kääntää katseet kohti kotivoittoa.

Voitettuaan kaksi ensimmäistä ottelua Nashville ajautui viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Mikä onkaan Nashvillen taso silloin, jos Juuse Saros ei torju Vezina-tasolla ja kärkinimet kuten Roman Josi hakevat vielä vauhtia? Kyseessä on kuitenkin niin laadukkaita yksilöitä, että terään pääsemisessä tuskin kauaa menee. St. Louis Bluesia vastaan alkoi taas löytymään hieman valoa tunnelin päästä, kun tappioputki katkesi vakuuttavasti lukemin 6-2. Mikä tärkeintä, ykkösketjun isot nimet saivat onnistumisia tehojen muodossa ja Saros venyi kiekon tielle 33 kertaa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Nashville Predators

@PredsNHL
*ahem*

PREDS WIN!!!!!

Washington on kahdeksasta ottelusta voittanut neljä ja hävinnyt neljä. Tappioiden osalta osittain selittäväksi syyksi voidaan nostaa pääosin laadukkaat vastustajat, mutta tulosten taustalta nousee synkkiä pilviä esiin. 5vs5 pelatessa Washington on ollut maaliodottamien osalta yksi sarjan heikoimmista joukkueista. Toteutuneet maalit viidellä viittä vastaan on 18-17 Washingtonille, kun maaliodottamien osalta tilanne on noin 13-18. Parannusta kuitenkin sopii odottaa ja on hyvä muistaa, että aivan optimaalisesta kokoonpanosta on puuttunut muun muassa Tom Wilson ja Nicklas Bäckström.

Predatorsin alkukausi on ensimmäisten otteluiden jälkeen ollut vaikea, mutta nyt sillä on loistava sauma napata toinen peräkkäinen voitto. Pelivalinnaksi poimitaan kotivoittoa(1×2) 2,30 kertoimella. Kertoimen tarjoaa Mobilebet, jolta pääset Uhmapelaajien tarjouksella nappaamaan kaikki mehut irti betsistä! Vaikka isäntien alkukausi on saanut kritiikkiä, on se tasakentällisin suoriutunut maaliodottamien osalta selvästi vieraita paremmin. Tulosten teossa Nashvillellä vastuu kuitenkin tulee todennäköisesti jakautumaan kapealle sektorille, joten kärkinimillä ei ole varaa uneksia, siispä edellisen matsin tehoilua voidaan pitää lupaavana merkkinä.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1×2 – Nashville Predators kertoimella 2,30.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,30 🤘