NHL su 20.11. klo 03:00

Nashville Predators - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä herra on valmentajan märkä päiväuni! Mättääkö NHL:n tuorein suomalaissensaatio Tampa Bayn kumoon?

Nashville Predators on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä. Iloa on tuonut myös tuoreen suomalaisdebytantin räjähtävä sisääntulo. Seuraava vastustaja on varteenotettava, mutta kolmen kotivoiton putkessa seilaavaa isäntää ei sovi aliarvoida. Kiinnostava jälleennäkeminen on myös tiedossa, sillä Lightningin takalinjoilla viime vuosina pari Stanley Cupia voittanut isäntä pakittelee tätä nykyä kantrikaupungissa.

Seuraava Suomi-sensaatio NHL:ssä on valmis – nimittäin Juuso Pärssisen sisääntulo on ollut mykistävä. Harjoituskauden jälkeen herätti pientä ihmetystä, että 21-vuotias tulokas ei saanut aiemmin mahdollisuutta. Nyt pelipaikka on löytynyt mukavasti ja se on ykköskentällisen keskushyökkääjänä. Edellisessä ottelussa syntyi tehot 2+1 kolmannessa perättäisessä kotivoitossa, kun petopaidat kaatoivat New York Islandersin 5–4-numeroin. Kolmessa matsissa neljä tehopistettä (3+1) on aika mukava alku uralle tarunhohtoisessa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Aivan yksin ei toki Pärssisen ole tarvinnut joukkuetta ottaa reppuselkään, vaikka suomalaisnuorukaisen ruutu huippuotteissa on ollut jättimäinen. Roman Josi puolustuksessa on paremmalla tasolla kuin aikoihin ja myös kärkilaiturit ovat saaneet aivan uudenlaista virtaa uudesta suomalaissentteristään. Ykköskentällinen latoi puolustajat mukaan luettuna 11 pistettä Islanders-voitossa. Onnistumisia on viime aikoina tullut myös ylivoimalla, eikä Pärssisen rooli pienimmästä päästä ole enää silläkään osa-alueella.

Tampa Bay Lightning on niin ikään kolmen voiton putkessa, mutta täysin joukkue ei vielä vakuuta. Odotukset ovat tietysti kovat, mutta isoja menetyksiä tuli tälle kaudella ja on muistettava, että ydinrungon pääasiallisesta säilymisestä huolimatta vierailla oli tälle sesongille selvästi uudistuneempi joukkue kuin esimerkiksi kolmeen edelliseen kauteen lähdettäessä. Yksi menestysvuosien ydinryhmästä poistuneista oli Ryan McDonagh, joka jatkaa varmoja otteitaan nimenomaan Nashville-paidassa. Siltä osin on siis niin ikään kiinnostavaa seurattavaa tarjolla!

Betsivalinnaksi naulataan ehdottomasti tulikuuman Pärssisen täysosuma. Tällaisista kerrointarjouksista ei päästä kovin pitkään nauttimaan nykytahdin jatkuessa, joten marssi Mr. Greenille tästä ja täräytä helpot pois tulikuuman ykkössentterin maalilla!