Nations League Women ti 12.06. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nations League Women | Naisten lentopallolla jännitystä iltaan

Puola – Japani, klo 21:30
Puola, kuten monet muutkin menestyjämaat, aloitti liigan heikoilla esityksillä. Nyt joukkue kuitenkin porhaltaa 4 ottelun voittoputkessa ja peli on iskeytynyt uomiinsa. Vastaan illalla asettuu Japani, jolla on myös 6-6 recordi tällä hetkellä kesän Nations Leaguesta. Erotuksena joukkueilla on, että Japanin voitot ovat tulleet liigan heikompia joukkueita vastaan ja isojen maiden kanssa ei ole ollut saumaa. Puola taas pystyy hyvänä päivänä haastamaan myös lohkon kärkijoukkueita ja painii muutenkin yhden kategorian ylempänä verrattuna Japaniin.
Ottelusta on todennäköisesti tulossa tasainen vääntö ja o45,5 pistettä raja tullaan todennäköisesti ylittämään suurimmassa osassa eristä. Kertoimien asettelun valossa tartutaan kuitenkin tällä kertaa Puolan -1,5 erän voittoon, koska todennäköisyys tapahtumalle suhteessa kertoimeen on otollinen.
Saksa – Kiina, klo 21:30
Kiina on edelleen lentopallon harvasta rankingien päivitystahdista johtuen kärkipaikalla (USA tulee viemään tämän tittelin heti kuin mahdollista). Kiina aloitti Nations Leaguen todella paljon alle sen tason, mihin joukkueen materiaalilla pitäisi pystyä. Peli ei lähtenyt liigan alussa oikeastaan millään osa-alueella uomiinsa, vaan pelaajat sortuivat helppoihin pakottamattomiin virheisiin liian usein, jotta erävoittoja irtoaisi.
Joukkue on kuitenkin ryhdistäytynyt viimeisen 5 pelin aikana, ja pudotuspelipaikka on vielä joukkueen omissa käsissä. Vastaavasti Saksa on aloittanut liigan pirteästi, mutta joukkueen voitot liigassa tähän mennessä ovat tulleet heikommilta mailta ja lohkon kärkipaikan joukkueita Saksa ei ole pystynyt haastamaan. Näihin lukeutuu myös Kiina normaalina päivänä.
Yleisesti ottaen peli tulee kulminoitumaan Kiinan pelaajien mentaalipuoleen. Saksan joukkuee puolustaa paikottain kuin eläimet, jolloin Kiinan pelaajien pitää jaksaa jauhaa normaalia omaa peliä eikä turhautua pallon palautuksista. Uudistettu Nations League on tärkeää pelikokemusta joukkueille, joten Kiinalta löytyy motivaatiota edetä seuraavaan vaiheeseen.
Serbia – USA, klo 23:40
USA johtaa Nations Leaguen lohkoa näytöstyyliin. Ensimmäiseen kahteen otteluun joukkue antoi yhteensä 5 erää vastustajille, mutta tämän jälkeen seuraavassa 10 ottelussa on joukkue menettänyt vain yhden erän. Vastustaja Serbia vastaavasti taas on taistellut 3 peliä 5 eräisinä viimeisestä 4 ottelustaan ja osa merkittävästi heikompia joukkueita vastaan.
Yleisesti Serbian peli on ailahdellut hyvin paljon pelin sisällä, ja todennäköisesti ainakin yksi erä tulee menemään murskaluvuilla USA:lle. USA on ollut varsinkin otteluiden aluissa tehokas syöttöruudussa ja onnistunut rikkomaan vastustajien nostoa ja tätä kautta saavuttanut omia syöttöpisteitä korkealla prosentilla.
Lentopallossa nyrkkisääntönä on, että -2,5 erän tasoitukset ovat ahnehtimista, joten lähestytään USA:n joukkueen huippuvirettä ensimmäisen erän tasoituksen kautta. Vaikka -2,5 erän tasoituksen kerroin @2,20 houkutteleva onkin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ