CS to 16.06. klo 18:00

NAVI - BIG

NAVI:n uusi linari hukassa

NAVI ja BIG kohtaavat BLAST Premier Lisbonin äärimmäisen jännittävässä kuolemanottelussa. Ottelun häviäjä lentää turnauksesta suoraan ulos, ja pääsee pakkaamaan kamoja kotimatkalle jääden samalla sivuun areenalla pelattavista pudotuspeleistä. Ottelun voittaja puolestaan etenee puolivälieriin.

NAVI on täysin hukassa tällä hetkellä. Joukkue oli tuonut ainakin tällä hetkellä varapelaajana toimivan Viktor “sdy” Orudzhevin todella erikoisesti sisään. Sdy pääsi pelaamaan key-alueita jokaisessa kartassa OG:ta vastaan ja esimerkiksi Infernossa hän vei Denis “electroNic” Sharipovin paikan pitistä, missä electronic on pelannut lähes koko uransa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

NAVI teki myös paljon muita muutoksia setuppeihinsa pääasiassa tuoden juurikin electronicia kartan keskimmäisille alueille, missä herra on jatkuvasti actionissa. Electronic suoritui tehtävistään hyvin, mutta NAVI:n muut pelaajat Valeriy ‘b1t’ Vakhovskiya lukuun ottamatta eivät pystyneet pelaamaan omalla tasollaan. Sdy oli surkea eikä Aleksandr ‘s1mple’ Kostylievkaan pystynyt kuin 1.02 ratingiin.

Nyt NAVI saa entistä kovemman vastustajan, kun vastaan asettuu saksalaisjoukkue BIG. BIG pelasi mainiosti ENCE:ä vastaan tehden muutaman vajaaksi jääneen comebackin. BIG:n taso joukkueena on sen verran korkea, että mikäli joukkue on ottanut selville NAVI:n uudet setupit, voi BIG helposti abusea esimerkiksi sdy:n positioita.

10 euroa pelirahaa