CS su 17.07. klo 17:00

NAVI - FaZe

FaZe:lla mahdollisuus tehdä historiaa – kovaa kerrointa tarjolla finaaliin!

Grand Finals Time baby! IEM Cologne – kauden viimeinen huipputurnaus huipentuu tänään sunnuntaina klo: 17:00 alkavaan paras viidestä -formaatilla pelattavaan finaaliotteluun. Finaalissa vastakkain asettuvat turnauksen ehdotomat ennakkosuosikit NAVI sekä FaZe. Joukkueiden pelaajien mukaan täysin korrektisti tänään selvitetään, kumpi joukkueista aloittaa kuukauden mittaisen kesätauon maailman parhaana joukkueena.

Nämä kaksi joukkuetta ovat tällä hetkellä selvästi parempia, kuin yksikään turnauksessa pelannut joukkue. Kun Movistar Ridersin kaltainen joukkue pystyy haastamaan kaikki turnauksessa pelaavat joukkueet juurikin NAVI:a ja FaZea lukuun ottamatta, on selvää, että turnauksessa huippujoukkueet eivät pelanneet niiltä odotetulla tasolla. NAVI ja FaZe ovat täysin omaa luokkaansa, ja edessä on äärimmäisen mielenkiintoinen finaali.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

NAVI:lla on vielä paljon ongelmia rosterinsa kanssa. Joukkueen terroristipuolet ovat olleet hieman heikompia, kuin FaZe:lla ainakin avaustappojen sekä 4v5 -tilanteiden voittoprosentin puolesta. NAVI on myös ollut pitkälti turnauksessa maailman parhaan pelaajan Oleksandr “s1mple” Kostylievin varassa, kun FaZe puolestaan on puskenut turnauksessa eteenpäin koko viisikon voimin.

FaZe:lla on sunnuntaina mahdollisuus tehdä historiaa. Yksikään joukkue ei ole aikaisemmin voittanut samana vuonna kahta vuoden suurinta turnausta IEM Colognea sekä IEM Katowicea, ja samalla vienyt vuoden Major-turnausta. FaZe on Colognen turnausvoiton päässä kyseisestä virstapylväästä.

Ottelun ennakkoasetelmat menevät pienellä prosentilla FaZe:lle juurikin ottelun luonteen vuoksi. Tällä kertaa pelataan paras viidestä -formaatilla, mikä hyödyttää pitkään yhdessä pelannutta FaZea. NAVI:lla on edelleen uuden johtajan sekä uuden pelaajan kanssa ongelmia muutamassa kartassa. Finn “karrigan” Andersen on ennenkin todistanut FaZe:n pystyvän pelaamaan joukkueiden yhteistä vakipoistoa Vertigoa, mikä todennäköisesti jälleen johtaa siihen, että NAVI:n on pakko poistaa Vertigo, kun FaZe puolestaan pystyy poistamaan NAVI:n parhaan kartan Miragen.

Overpass, Inferno, Nuke – kolme karttaa, joiden pitäisi mennä selvästi FaZe:lle. Mikäli NAVI pystyy omat karttansa Ancientin sekä Dust 2:n hoitamaan, on käsillä jännittävä viiden kartan taistelu – muuten karrigan hakee omansa, ja FaZe palaa vuoden ykkösjoukkueeksi.

10 euroa pelirahaa