CS la 14.05. klo 16:45

NAVI - G2

Aleksib:n johtama G2 saa vastaansa NAVI:n! Timanttista kerrointa tarjolla!

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa avausottelussaan todella kovatasoisen vastustajan. Viime vuoden Majorien voittaja sekä pitkään maailman ykkösjoukkueena ollut NAVI asettuu klo: 16:45 alkavassa ottelussa Aleksin G2:sta vastaan paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Riittääkö G2:lla potku?

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vastaus on kyllä. NAVI on ollut suurissa vaikeuksissa rosterinsa kanssa Ukrainan kriisin johdosta, ja joukkueen pelaajien ympärillä on leijunut huhut rosterin uudelleenrakentamisesta. NAVI:n toimitusjohtaja nimittäin julisti, että organisaatio ei tule tekemään yhteistyötä pelaajien kanssa, jotka maksavat veroja Venäjälle tai asuvat Venäjällä.

Kolme venäläispelaajaa sisältävä NAVI on siis ollut melkoisessa myllyssä. Kun katsotaan G2:n viime aikaista virettä, Nikola “NiKo” Kovačin ja serkkunsa Nemanja “huNter-” Kovačin formia sekä Ilya “m0NESY” Osipovin hurjaa confidenceä avaustappojen kannalta varsinkin terroristipuolella, on G2 yksi turnauksen vahvimmista joukkueista. On G2:n aika loistaa, ja NAVI:n aika pudota.

10 euroa pelirahaa