CS to 28.07. klo 19:30

NAVI Junior - Astralis Talent

NAVI Juniorin joukkueessa uskomattoman taitava lupaus

WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös torstaina, kun pelattavia kohteita on löytynyt peräti neljä kappaletta. Suomalaisosaamisesta päästään nauttimaan tänäänkin, sillä ENCE Academy pelaa peräti kaksi ottelua torstain kunniaksi. Joukkue nähdään torstaina iskussa Apeks Rebelsiä sekä BIG Academyä vastaan.

Myös muiden joukkueiden välisistä kamppailuista päästään nauttimaan. Yhtenä loistavana otteluna päivältä on valikoitunut NAVI Juniorin ja Astralis Talentin välinen ottelu, joka alkaa klo: 19:30, ja pelataan paras yhdestä -formaatilla. Joukkueethan kohtasivat jo kertaalleen vain muutama päivä sitten, jolloin NAVI Junior voitti jatkoajalle edenneen ottelun lukemin 22-20. NAVI Juniorin kokoonpanosta täysin tyhjästä on yhtäkkiä noussut nuori ukrainalaislupaus Andrii “nipl” Kukharskyi. Nipl on tykittänyt NAVI Juniorin kolmessa ensimmäisessä ottelussa taululle täysin käsittämättömän 1,47 ratingin, +29 KD-diff ja 1.45 KD:n.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Niplin suoritustasoa oli vaikea uskoa kahden ensimmäisen ottelun jälkeen, mutta nyt se on viimeistään tullut selväksi, että juniori osaa todellakin pelata, eikä NAVI Junioria kannata ottaa leikillä tässä turnauksessa. Joukkue on todellinen uhka.

Edelliskerralla kartaksi valikoitui yksi Astralis Talentin parhaista kartoista – Vertigo. NAVI Junior oli silti parempi joukkue vieden ottelun jatkoajalla. Tällä kertaa joukkueen pitäisi pystyä valitsemaan hieman parempi kartta, ja täten joukkueelle tarjottu 2,20 -kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa