CS su 16.10. klo 16:00

NAVI Junior - MOUZ NXT

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomalaispelaaja Jimpphat kantaa joukkuettaan! Riittääkö se?

Sunnuntain toisessa Counter-Strike vihjeessä käsitellään ukrainalaisjoukkue NAVI Juniorin ja suomalaisväriäkin sisältävän MOUZ NXT:n välistä ottelua WePlay Academy -liigassa. Ottelu starttaa klo: 16:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. NAVI Junior on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki otteluun, mutta silti joukkueen kertoimista löytyy pelattavaa. MOUZ NXT:n nykyinen linari on nimittäin Jimi “Jimpphat” Saloa lukuun ottamatta selvästi heikompi, kuin joukkueen aikaisempi rosteri, jonka kolme entistä pelaajaa on nykyisin MOUZ:n vakituisessa kokoonpanossa.

NAVI Junior on hyvässä iskussa. Joukkue on voittanut kaikki kolme akatemialiigan otteluaan tutun Andrii ‘nipl’ Kukharskyin loistaen tilastojen valossa. Nipl on ottanut taas järjettömän startin liigan otteluihin, kun kolmessa ottelussa herra on paukuttanut taululle 1.41 ratingin.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

NAVI Junior saa poistettua kaikki kolme heikkoa karttaansa Nuken, Overpassin ja Vertigon, jolloin jäljelle jää kaksi karttaa, missä NAVI Juniorilla on yli 80% voittoprosentti sekä Ancient ja Inferno. MOUZ NXT poistaa varmastikin Dust 2:n, Infernon sekä Ancientin, jolloin pelattavaksi kartaksi jäisi Mirage. 83% voittoprosentilla varustettu Mirage sopii NAVI Juniorille mainiosti, kuten sopii myös muut potentiaaliset karttavalinnat, mikäli MOUZ NXT päätyy poistamaan eri tavalla.

WePlay Esports #WeStandWithUkraine

@WePlay_Esports
🔥🔥🔥 WePlay Academy League is coming back!
@CPHFlames Ascent & @MIBR Academy join Season 6.
🗓️Group Stage: October 10–28
🗓️Gauntlet Stage: October 29–30
🗓️Play-off Stage: November 18–20

14 teams. One true champion. Who is gonna be?

#WePlayAcademyLeague