CS ma 06.06. klo 21:30

NAVI Junior - Young Ninjas

Young Ninjas selvästi kokeneempi ja parempi joukkue

Uusi viikko aloitetaan IEM Dallasin jälkeen terävästi. Maanantaihin on valikoitunut viisi betsattavaa CS-ottelua, joista viidentenä ja viimeisenä käsittelyyn Young Ninjasin ja NAVi Juniorin välinen BO1-ottelu WePlay Academy -liigan lohkovaiheessa. Ottelu starttaa klo: 21:30.

Young Ninjas on vain pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, vaikka joukkue on näyttänyt koko liigan aikana huomattavasti tasokkaammalta ja paremmalta, kuin NAVI Junior. NAVI:n juniorijoukkue on pitkälti kahden pelaajan varassa, kun joukkueen kolmikko on niin tilastojen valossa, kuin pelillisestikin selvästi heikompi. Young Ninjas on puolestaan onnistunut jälleen rakentamaan hyvin toimivan viisikon, joka pelaa joukkueena.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Young Ninjasin karttavalikoima on selvästi vahvempi. NAVI Junior pelaa vasta ensimmäisiä otteluitaan yhdessä juurikin tässä turnauksessa, kun Young Ninjas on puolestaan tahkonnut yhdessä jo lähes kolme kuukautta.

Joukkueiden välinen ottelu viikko sitten päättyi Infernossa 16-12 Ninjojen voittoon. Samaa voidaan jälleen odottaa, vaikkakin NAVI Junior tuskin päästää Infernoa jälleen otteluun. Ruotsalaisjoukkueella on kuitenkin sen verran vahva karttavalikoima, että suotuisa kartta pitäisi löytyä suhteellisen helposti.

10 euroa pelirahaa