CS to 06.10. klo 19:15

NAVI - Outsiders

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Outsiders hakee “yllätysvoittoa” NAVI:sta!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu torstaina kolmannen kierroksen otteluilla. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Euroopan B-turnauksen 2-0 -joukkueiksi selviytyivät BIG, ENCE, NAVI ja Outsiders. Jälkimmäiset CIS-joukkueet kohtaavat torstai-iltana klo: 19:15 alkaen. Outsidersilla on loistomahdollisuudet varmistaa Legends-paikka Majoreilla, sillä NAVI:n formi on viime aikoina ollut erittäin kyseenalainen. Oleksandr “s1mple” Kostyliev ja Valerii “b1t” Vakhovskyi eivät ole entisessä formissaan, joka on erittäin iso tekijä NAVI:n suorituskyvyn kannalta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Outsidersilla on muutama loistava kartta, missä joukkue pystyy ehdottomasti voittamaan NAVI:n. Inferno, Dust 2 ja Ancient ovat kaikki näitä karttoja. Outsiders poistaa vakipoistonsa Nuken, kun NAVI puolestaan poistaa Vertigon. NAVI valinnee omaksi kartakseen Miragen, jolloin Outsiders saa joko Infernon tai Dustin omaksi kartakseen. Ancient voisi olla potentiaalinen kolmas kartta.

Intel® Extreme Masters

@IEM
The second day of #IEM Road to Rio had concluded 😅

Check out the schedules below for both Europe & Americas!

Tomorrow we start to qualify teams to the major as well as eliminate teams from the running. ✅❌