CS ti 19.04. klo 15:45

NAVI - Vitality

Isot jätit vastakkain! Kumpi nappaa varmistetun Major-paikan?

Ensi kuussa pelattava vuoden ensimmäinen Major-turnaus Counter Striken puolella lähenee. Käynnissä on turnauksen RMR-karsinnat, mitkä päättävät tänä vuonna yksinoikeudella turnauksessa pelaavat joukkueet. Amerikan ja Aasian RMR-turnaukset on jo pelattu, ja jäljellä on enään kaksi Euroopan karsintaturnausta, joista toinen on jo loppusuoralla.

Euroopan karsintaturnauksen A-lohkossa pelataan tiistaina kuusi ottelua. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä kolmessa ottelussa joukkueilla on mahdollisuus napata varmistettu paikka majoreilta, kun kolmessa ottelussa puolestaan joukkueet ovat jo putoamisvaarassa. Päivän kolmannessa ottelussa isot jätit NAVI ja Vitality taistelevat varmistetusta paikasta majoreilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

NAVI tulee ottelussa poistamaan Vertigon, kun Vitality puolestaan poistaa Ancientin. Ottelussa molemmat joukkueet saavat itselleen todella mukavan kartan, kun Vitality saa valittua Infernon, ja NAVI puolestaan Miragen. Infernossa Vitality on voittanut 70% pelaamistaan otteluista, ja peli on kulkenut myös todella kovatasoisia joukkueita vastaan. NAVI puolestaan voi olla todella tyytyväinen omaan ykköskarttaansa, vaikka peli onkin muissa kartoissa ollut ajoittain hieman ailahtelevaa.

Vitalityn todellisesta formista on vaikea vetää johtopäätöksiä. Hyvänä päivänä joukkue pystyy päihittämään kenet tahansa, mutta kysymys onkin, onko joukkue vieläkään tarpeeksi tasainen suorittaja. NAVI on ollut ailahteleva, mutta on silti edelleen se sama NAVI, joka voitti Tukholman Majorit viime vuoden loppupuolella. Betsinä nostetaan hyvin pienellä panostuksella karttaoveri, sillä molempien pitäisi harjata oma kartta melko helposti.

10 euroa pelirahaa