CS su 19.06. klo 19:30

NAVI - Vitality

GRAND FINAL! Vitality vs NAVI! s1mple vs ZywOo!

BLAST Premier Lisbon -turnaus huipentuu tänään, sunnuntaina pelattavaan finaaliotteluun, jossa Natus Vincere saa vastaansa Vitalityn. Ottelu alkaa klo: 19:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelu pelataan Lisbonin Altice Areenalla, jonka pitäisi olla aivan lehteriä myöten täyteen pakattu. Portugalin yleisö on valmis, ja niin on varmasti molemmat joukkueetkin. Oleksandr “s1mple” Kostyliev vastaan Mathieu “ZywOo” Herbaut. Paras pelaaja voittakoon.

Vaikka ottelun asetelmat maalataankin usein edellä mainittujen kahden parhaan pelaajan väliseksi taistoksi, on ottelussa paljon enemmän tasoja. NAVI saapuu finaaliin selvästi parempana joukkueena, mitä ukrainalaisjoukkueelta nähtiin BLAST:n avausottelussa OG:ta vastaan. Vitality puolestaan on parantanut jatkuvasti, ja on vihdoin löytänyt itsensä finaalista. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet myös joukkuepelaamisen suhteen kehittyneensä hurjasti, mikä tekee kamppailusta äärimmäisen mielenkiintoisen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

NAVI:n pelaajat ovat kehuneet joukkueen IGL-roolin haltuun ottaneen Denis “electroNic” Sharipovin maasta taivaaseen. Herra on kuulemma selvästi lahjakkaampi sekä taitavampi kyseisessä roolissa, mitä NAVI:n entinen IGL Kirill “Boombl4” Mikhaylov oli. NAVI on ottanut isoja harppauksia sekä nostanut tasoaan hurjasti turnauksen edetessä, mutta finaalissa haasteeksi tulee joukkueen karttavalikoima. Harjoittelua uusi rosteri ei ole saanut alleen kuin maksimissaan viikon, mikä johtaa suppeaan karttavalikoimaan.

Vitality puolestaan on esittänyt turnauksessa loistavia teropuolia useassa kartassa. Esimerkiksi Overpassissa joukkue suorastaan dominoi ENCE:ä upean gameplanin ansiosta. Vitality voikin hyvin valita Overpassin omaksi kartakseen illan ottelussa, sillä NAVI ei ole pelannut kyseistä karttaa uuden kokoonpanonsa kanssa kertaakaan.

NAVI valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Miragen, missä joukkue on esittänyt todella vahvaa tekemistä. Vitality on läpi turnauksen poistanut kyseistä karttaa karttavalintojen toisessa poistovaiheessa, mikä viittaa siihen, ettei joukkue ole kovinkaan itsevarma kyseisessä kartassa. Kolmen kartan vääntö näyttää todennäköiseltä, mikäli s1mpleltä ei löydy seiskavaihetta laatikosta.

10 euroa pelirahaa