ma 28.05. klo 03:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers | It's time for the Game Seven!

Sarja on edennyt hyvin pitkälti kotivoittopohjalla, kun molemmat joukkueet ovat kotiottelunsa voittaneet. Erittäin tasaisen sarjan viimeisessä ottelussa on järkyttävät panokset, ja tunnelma tulee ottelussa olemaan huikea! Painaako Celticsillä pitkät sarjat vai onko King Jamesin aika väistyä?
Celtics on pelannut huikeat pudotuspelit, eikä loppua näy. Celtics pelasi Bucksin kanssa täysmittaisen sarjan, kun Boston ratkaisi vasta Game Sevenissä jatkopaikkansa. 76ersiä vastaan oli puolestaan helpompi taival, kun Celtics meni kävellen parista jatkoon lukemin 4-1. Nyt on kuitenkin vastus ollut huomattavan paljon kovempi, ja siksi tässä nähdäänkin huikea trilleri, kun päästään todistamaan Itäisen konferenssin Game Seveniä.
Celticsin poissaolot ovat karmaisevat, kun Irving sekä Hayward ovat olleet koko pudotuspelit sivussa. Paluu ei pelikentille tapahdu tämän kauden puolella, ja tähän onkin Bostonin tallissa varauduttu. Poissaoloista huolimatta Celtics on raapinut vaadittavat voitot pelaamalla yhteen, ja pelaamalla avainpelaajat vastustajilta ulos. Järkyttävä taustatyö on tehty, jotta on saatu scoutattua esimerkiksi Jamesin koko pelityyli ja aivot läpi. Riittääkö tämä Cavaliersin kaatamiseen?
Cavaliers on pelannut jälleen huikean kauden, ja myös oletettavasti ovat päässeet konferenssifinaaliin. Vastus on kuitenkin osoittautunut sitkeäksi pikku riiviöksi, vaikka isot ja mahtavat tähdet sivussa ovatkin. Cavaliers on ottelunsa kotonaan hoitanut kunnialla, mutta vieraissa peli on takkuillut. Kaikki taakka makaa King Jamesin harteilla tällä hetkellä, mutta vaikka taakka onkin raskas kannettavaksi, niin se ei ole mitään uutta LeBronille.
Cavaliersillakin on puutteita kokoonpanossa, kun Kevin Love on kuitattu poissaolevaksi aamuyön trilleristä. Tämä tulee ehdottomasti vaikuttamaan Cavaliersin peliin. Loven tilalle varmaan avauksessa nähdään Jeff Green, mutta myöskin esimerkiksi Tristan Thompson sekä Nance tulevat saamaan paljon enemmän peliaikaa. Kuinka paljon tämä vaikuttaa myös LeBronin pelaamiseen? Se jää nähtäväksi.
Ottelun asetelmat on huikeat, sillä molemmilta on nyt avainpelaaja poissa, joten tämä tasoittaa tilannetta entisestään. Celtics omaa ehdottomasti kotiedun tässä ottelussa, mutta materiaalietu puoltaa Cavaliersia. Illan ottelu tulee olemaan tiivistunnelmainen spektaakkeli, ja uskonkin, että kotiyleisö tulee kannustamaan Celticsin voittoon, kun lippu kohti finaalia on sormien ulottuvilla.
Asetin omat todennäköisyyteni seuraavasti:
Celtics: 65%
Cavaliers: 35%
Näin ollen Boston Celticsin voiton rajakerroin on 1,54 ja bookkerin tarjoama kerroin kelpaa jopa tasoituksen kera lapulle erinomaisesti! Myös Boston Team Total Over 100,5 on erinomainen kohde yön otteluun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ