pe 23.11. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NBA: Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves | Vierasjoukkue vielä ilman vierasvoittoa

Kiitospäivä on rapakon takana vietetty ja kalkkunat vedetty perheen kanssa naamariin. Perjantai-ilta tarjoaa koripallon ystäville aikaista viihdettä, kun ottelu alkaa jo kello 19.00 Suomen aikaa. Vastakkain tässä aamupäivän ottelussa ovat Brooklyn Nets sekä Minnesota Timberwolves.
Minnesota lähtee jahtaamaan ottelusta kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. Tähän sillä on oiva mahdollisuus Netsin kustannuksella. Täytyy kuitenkin muistaa, että kausi on vasta nuori, eikä tilastoista kannata sen enempää kauhistua. Timberwolves on kohdannut pääasiassa liigan huippujoukkueita vierasparketilla, mikä saa tilaston näyttämään karmealta.

Uudistunut Minnesota Timberwolves

Minnesotan uudet hankinnat – Robert Covington ja Dario Saric ovat molemmat aloittaneet seurassa pirteästi. Covington on heilunut parketilla jokaisessa pelissään Timberwolves paidassa noin 40 minuuttia, mikä on nykyajan pelissä todella paljon. Saric taas on jäänyt hieman vähemmälle peliajalle, mutta näyttänyt pirteältä aina kentälle päästessään. Minnesota saa siis ehdottomasti olla tyytyväinen pelaajiin, jotka nappasi vaihtokaupassa Philadelphiasta.
Nuori Karl-Anthony Towns on myös palailemassa pikkuhiljaa omalle tutulle tasolleen. Townsin taidoille hyökkäyspäässä on vain taivas rajana, mutta heikko pelaaminen puolustuspäässä herättää aina kysymyksiä miehestä puhuttaessa. Onneksi tämä on kuitenkin asia, johon voi itse omalla motivaatiolla vaikuttaa, ja yleensä iän myötä puolustuspelikin paranee.
Pelintekijä Jeff Teague on myös palannut parketille loukkaantuminen jälkeen ja ottanut avauskokoonpanon paikan Derrick Rosen edestä. Molemmat pelaajat ovat tällä hetkellä tyytyväisiä tilanteeseen ja Rose on penkiltä tultuaan saanut silti suuria minuutteja otteluissa. Rose ei onneksi ole asemassa, jossa joutuisi kannattelemaan joukkueen hyökkäystä liikaa. Tämä on todella positiivinen asia ottaen huomioon miehen loukkaantumishistorian. Rose tuleekin varmasti pelaamaan parhaan kautensa moneen vuoteen mikäli minuutit otteluissa pysyvät tarpeeksi maltillisina, eikä miestä rasiteta liikaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Onko Brooklyn Netsin tunnelin päässä sittenkin valoa?

Brooklyn Netsin kokoonpanoa tarkastellessa alkaa miettimään, että tällä joukkueella onkin yhtäkkiä todella paljon potentiaalia palasten loksahtaessa oikeille paikoilleen. Joukkue on kaikessa hiljaisuudessa sekä mediaseksittömyydessään onnistunut rakentamaan hyvän nuoren joukkueen. Joukkueen kulmakiviin kuuluvat mm. D’Angelo Russell, Jarrett Allen, Spencer Dinwiddie sekä viime viikolla jalkansa epäonnisesti loukannut, läpimurtokautta pelannut Caris LeVert. Miehen loukkaantuminen oli kuitenkin kaikkien onneksi pelättyä lievempi – mies nähdään siis parketilla vielä tämän kauden puolella.
Brooklyn Nets tulee ehdottomasti olemaan tulevina vuosina mielenkiintoinen joukkue. Tällä hetkellä joukkue on kovin raakile, minkä myötä peliesitykset ovat todella epätasaisia. Joukkue tuleekin varmasti kiusaamaan monia joukkueita kauden mittaan, sekä napsimaan voittoja sieltä sun täältä.
Minnesota on kuitenkin saanut ajettua uudet pelaajat loistavasti joukkueeseen sisään ja peli onkin näyttänyt todella pirteältä, vaikka kaksi tappiota onkin alla. Joukkueen materiaali on laadukkaampi, sekä ennen kaikkea laajempi, jonka uskomme riittävän Netsin kaatamiseen.
Tänään emme siis liikaa tuijota vanhoja tilastoja, vaan lähdemme hakemaan Minnesotalle kauden ensimmäistä vierasvoittoa, kun siihen ehdottomasti hyvät saumat tänään tarjotaan.
Joukkue lähtee otteluun kevyenä ennakkosuosikkina, jonka takia tasoitusta joutuu muutaman pisteen antamaan. Raja on kuitenkin hyvin maltillinen. Uskomme Wolvesin olevan niskan päällä laajemman materiaaliansa turvin tässä kiitospäivän aaton ottelussa.