NBA ti 27.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks | Kuinka paljon Kemba Walker pystyy kantamaan Hornetsia?

Kiitospäivän rajapyykki on NBA:ssa saavutettu. Tätä on yleisesti pidetty ensimmäisenä etappina kauden aikana, jolloin joukkueista alkaa jonkinlainen kokonaiskuva hahmottumaan.

Kemba Walker vs. Milwaukee Bucks

Charlotte Hornets on aloittanut kauden pirteästi ja kovia päänahkoja onkin alkukaudella napsinut. Kemba Walker on ollut kenties koko liigan paras pelaaja tähän asti. Walker on tehnyt 28.6 pistettä per ottelu ja antanut päälle vielä 6.4 syöttöä per ottelu. Sekaan mahtuu mm. 60:n pisteen ottelu Philadelphia 76ersiä vastaan, sekä 43 pisteen ottelu Boston Celticsiä vastaan. Hornetsin alkukauden hyvä vire onkin pitkälti Walkerin ansiota.
Hornetsin kesäkauden hankinta, veteraanipelintekijä Tony Parker saattaa olla tästä ottelusta kylkivamman takia sivussa, mikä jättäisi ison aukon rotaatioon. Hornets pelaa nimittäin kahtena peräkkäisenä iltana, ja loukkaantumisesta toipuvalle veteraanille saatetaan antaa lepopäivä.
Hornetsin kokoonpano ei ole missään nimessä syvimmästä päästä, joten jokaisen pelaajan loukkaantuminen on kohtalaisen vaikea paikattava. Tämä olisi iso etu Bucksin suuntaan, koska Parker on ollut usein otteluiden loppuhetkillä kentällä sulkemassa otteluita.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Milwaukee Bucks – todellinen uhka idästä?

Giannis Antetokounmpo on joukkueen ehdoton ykköstähti. Kreikkalainen supermies onkin tällä hetkellä suosikki voittamaan kauden päätteeksi jaettavan MVP-palkinnon. Antetokounmpo on myös saanut tällä kaudella apuja laajalta rintamalta. Uusi valmentaja Mike Budenholzer on saanut joukkueen melkoiseen lentoon.
Khris Middleton, Eric Bledsoe ja Malcolm Brogdon, jotka kaikki lukeutuvat joukkueen avainpelaajiin, ovat pelaamassa todella vahvaa kautta. Niin kauan kun Antetokounmpo saa yhtä vahvaa tukea näiltä herroilta mitä on alkukaudella saanut, on Bucksilla hyvät mahdollisuudet jopa finaaleihin asti. Tämä juuri onkin isoin muutos viime kauteen, kun Antetokounmpolle jäi yksin liian suuri vastuu.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Summa summarum

Walkerilla on edessään todella iso iltapuhde, jos meinaa pitää joukkueen pelissä mukana paljon laadukkaampaa ja syvempää Bucksia vastaan. Miehen tehtävää ei helpota yhtään se, että pelintekijäkollega Bledsoe on NBA:n ehdotonta eliittiä pallollisen pelaajan puolustamisessa. Bledsoen tehtävä tuleekin pääasiassa olla tiiviisti Walkerin kimpussa koko ottelun ajan, jotta Hornetsin ainoa tähti saadaan sammutettua.
Bucksilta löytyy kyllä Bledsoenkin ulkopuolelta tarpeeksi voimaa hyökkäyspäähän – mies saa keskittyä täysin rauhassa puolustamiseen. Jos Walker saadaan pidettyä tiukasti aisoissa, saattaa Bucks latoa rumatkin lukemat tauluun. Hornets pelasi vielä edellisenä päivänä Atlanta Hawksia vastaan, joten rasitusetukin on kevyesti vieraiden puolella.
Näillä puheilla on helppo lähteä ottelussa vierailijoiden kelkkaan. Pelivalintamme otteluun on siis Milwaukee Bucksin vähintään viiden pisteen voitto.