NBA ke 14.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NBA: Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets | Cleveland saa herhiläiset vieraakseen

Cleveland Cavaliers on tällä hetkellä liigan ylivoimaisesti huonoin joukkue. Tämän kykenee varmuudella sanomaan vain viisi kuukautta sen jälkeen, kun joukkue taisteli NBA-finaaleissa LeBron Jamesin kanssa. Joukkueella on tällä hetkellä kasassa vain yksi voitto 12 pelatun ottelun jälkeen – sen verran suuren aukon maailman paras pelaaja jätti joukkueen kokoonpanoon.
Ty Luen valmennuspesti kesti Cavaliersin penkin takana peräti kuusi ottelua ilman Jamesia, kunnes paniikkinappula painettiin pohjaan ja vaihdettiin käskyttäjää. Joukkueen ykköstähti Kevin Love on loukkaantuneena ainakin vielä kuukauden, joka heikentää jo ennestään heikon joukkueen pärjäämismahdollisuuksia huomattavasti.
Cavaliersin loukkaantumislistalta löytyy Loven lisäksi ainakin Cedi Osman, George Hill sekä Kyle Korver. Näistä kaksi ensimmäistä kuuluvat normaalisti avausviisikkoon, eikä Cavsin kapealta penkiltä löydy näille herroille kunnon paikkaajia – tilanne on lievästi sanoen synkkä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierailijajoukkue Hornets on aloittanut kauden todella pirteästi. Joukkue vaihtoi kesällä valmentajakseen James Borregon, joka tuli joukkueeseen San Antonio Spursin kakkosvalmentajan paikalta. Siellä hän ehti toimia liigan ehkäpä legendaarisimman valmentajan Gregg Popovichin oikeana kätenä kolme kautta. Tämä jos mikä takaa hyvät eväät aloittaa oma ura päävalmentajana.
Hornetsin pelissä onkin nähty ajoittain samoja elementtejä mitä Spursin pelissä, etenkin puolustuspäässä. Borrego toi mukanaan myös veteraanipelintekijä Tony Parkerin. Parkerin tärkeys joukkueelleen, ja varsinkin pelintekijä Kemba Walkerille on mittaamattoman suuri. Walker onkin aloittanut kautensa paremmin kuin koskaan ja Parkerin läsnäolo varmasti helpottaa miehen taakkaa sen verran, että tasaisuus säilyy pitkin kautta. Charlotessa taistellaan tänä vuonna tosissaan pudotuspelipaikasta.
Hornetsilta on varmuudella pois Michael Kidd-Gilchrist. Tämä ei meitä isossa määrin huoleta, sillä penkiltä löytyy lupaava tulokas Miles Bridges, joka tulee tämän johdosta saamaan lisää minuutteja ottelussa. Joukkueet kohtasivat kymmenen päivää sitten Charlotessa ja isännät olivat tuolloin parempia murskalukemin 126-94. Emme usko kotiedun vaikuttavan niin paljon, että Cavs pystyisi todella siipirikkoisena haastamaan tosissaan Hornetsia ja Walkeria joka on alkukaudella todistanut kuuluvansa liigan pelintekijöiden ehdottomaan eliittiin.
Pelivalintamme otteluun on vierasjoukkue Hornetsin vähintään seitsemän pisteen voitto, jossa kuuden pisteen voitto palauttaa panoksen. Pienempänä täkynä Hornetsin ensimmäisen neljänneksen vähintään kolmen pisteen voitto, missä niin ikään kahden pisteen voitto palauttaa panoksen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ