to 07.06. klo 04:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors | Dominoiko Karhukopla myös vieraissa?

Finaalisarja on edennyt kolmanteen otteluun. Warriors johtaa sarjaa 2-0, ja tänään haetaan mahdollisuutta katkolle. Cavaliersin täytyy tehdä melkoisia taikatemppuja, jotta he saavat Curry-Durant-Thompson kolmikon kuriin. Tämä on tosin ollut joka joukkueelle tähän mennessä silkka mahdottomuus. Pystyykö King James vastaamaan Karhukoplan haasteeseen vai onko peli jo menetetty?
Cavaliersin kausi on mennyt erinomaisesti. Nyt ollaan kuitenkin jo finaalissa, jossa pelaaminen on mennyt aivan uudelle tasolle. LeBron James on kantanut joukkuettaan kohti finaalia, ja onnistunutkin siinä. Nyt on kuitenkin tilanne, jossa tarvittaisiin muutakin kuin King Jamesin 50 pisteen ylitykset ja triple-doublet. Vastassa on tällä hetkellä liigan ehdottomasti kovin nippu, eikä sitä ole pysäyttäminen. Koko joukkueen tulee antaa kaikkensa ja enemmänkin, mikäli Cavaliers mielii vielä haastaa mestarisuosikkia finaalisarjan edetessä.
Cavaliers on taistellut loppuun saakka, vaikkakin Warriors on murskannut lopuksi toivon rippeetkin voitosta. Ensimmäinen osa ratkaistiin jatkoajalla, jossa Warriors sitten takoi viimeiset naulat arkkuun voittaen ottelun lukemin 124-114. Toisessa osassa mentiinkin hieman eri sykkeellä. Cavaliers jäi jo alkutekijöissä selvästi jälkeen, ja ohjaava osapuoli oli jälleen Warriors. Kolmanteen otteluun on monen asian muututtava, jotta Cavaliers pystyy Warriorsia haastamaan. Pelkkä Jamesin ilmiömäinen pelaaminen ei vaan yksinkertaisesti enää riitä.
Warriors on dominoinut pudotuspelejä. Warriors omaa suvereenisti parhaan nipun koko liigasta, ja tätä rosteria tähdittää Karhukopla. Durant, Curry ja Thompson ovat joukkueen kolme tukipilaria, jotka tekevät töitä ottelusta toiseen. Warriorsilla on selkeä etu, sillä pelaaminen ei nojaa vain yhden pelaajan onnistumiseen, vaan tekijöitä sekä paikkaajia on useita. Karhukopla takookin 2/3 Warriorsin kokonaispisteistä, mikä kertoo kolmikon merkityksestä.
Warriorsilla ei uusia poissaoloja ole odotettavissa, joten samoissa lähtöasetelmissa lähdetään tähänkin otteluun. Warriors lähtee varmasti hakemaan sitä kolmatta kiinnitystä, jotta pienen hengähdystauon voi ottaa. Paineeton peli on edessä, vaikkakin panokset ovat erittäin korkeat.
Cavaliers saa kotiedun otteluun, mutta en usko sen riittävän Warriorsia vastaan, sillä James ja Love eivät kahdestaan Warriorsia kaada. Cavaliersilla on järkyttävä paino harteillaan tai oikeastaan King James kantaa tätä painoa yksin. Karhukopla tulee murjomaan ensi yönäkin melkoiset lukemat tauluun, mutta miten saa James vastattua tähän haasteeseen, se jää nähtäväksi. Warriors ottaa kolmannen kiinnityksensä, ja pääsee jo neljännessä ottelussa ratkomaan mestaruutta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ