la 09.06. klo 04:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors | Mestaruusjuhlat alkavat vasta kotiyleisön edessä

NBA-finaalisarja on edennyt neljänteen otteluun. Warriors on dominoinut koko sarjan ajan jokaisessa ottelussa, ja johtaakin finaalisarjaa jo 3-0. Cavaliersilla on nyt todella ryhtiliikkeen paikka, vaikka tehtävä onkin lähes mahdoton. Cavaliers on poikkeuksetta ollut niskan päällä ottelun alkupuoliskolla, mutta se on Warriorsille hyvinkin ominaista, että takaa tullaan ohi vasta loppua kohden. Tänään menon tulisi jatkua myös ensimmäisen puoliskon jälkeen, sillä Cavaliersilla on pakkovoitto edessä, mutta riittääkö rahkeet voittoon saakka?
Cavaliers on pelannut niin hyvin kuin vain mahdollista koko finaalisarjan. Karu totuus on se, että pelaaminen on täysin LeBron Jamesin sekä Kevin Loven harteilla. James takoo joka otteluun 35 pistettä ja finaalisarjassa jopa yli 50. Jamesin rooli joukkueessa on niin merkittävä, että ilman häntä Cavaliers majailisi Clippersin ja Wizardsin kanssa samassa jamassa. Kuitenkin nyt vaaditaan näiltä kahdelta tähdeltä heidän uransa parasta pelaamista, jotta Cavaliers saa sarjaa kavennettua.
Cavaliersilla on psyykkinen etulyöntiasema otteluun. Vaikka paineet ovatkin suuret, niin paineensietokykykin on pelaajille melkoinen. Edellisessä ottelussa Cavaliers sai hyvin otetta pelaamisesta, ja saikin Warriorsille laitettua hanttiin hyvin. Warriors kuitenkin kampesi alkuvaikeuksien jälkeen vielä voiton ottelusta, ja Cavaliers jäi nuolemaan näppejään. Tänään tarvitaan todellinen lataus koko joukkueelta, ja uskonkin, että halua ja tahdonvoimaa löytyy varmasti.
Warriors on ollut suvereeni finaalissa. 3-0 tilanne kertoo jo enemmän kuin tuhat sanaa. Warriorsin menestyminen on pitkälti Karhukoplan eli Stephen Curryn, Kevin Durantin ja Klay Thompsonin ansiota. Kolmikko pelaa aivan tajuttoman hyvin yhteen, ja tulostaulukin näyttää sen. Kolmikko painaa kevyet 80 pistettä otteluun, ja rippeet jakautuu muulle joukkueelle.
Edellisessä ottelussa nähtiin se, mistä olemmekin jo puhuneet vihjeiden lomassa. Curry floppasi edellisessä ottelussa tehden vain 11 pistettä, mutta Durant paikkasi loistavasti tehden huimat 43 pistettä. Tämä on se, mitä Cavaliers ei pysty tekemään. James jos floppaa, niin floppaa myös Cavaliers, mutta Warriorsilla löytyy paikkaaja, jos toisen pistenikkarin peli takkuilee. Tänään tarvitaan myös Warriorsilta huikea peli, mikäli voitto kiiltää silmissä, sillä katkaisupeli on poikkeuksetta se vaikein voitettavaksi.
Cavaliers saa kotiedun sekä mielestämme myös psyykkisen etulyöntiaseman. Cavaliers on pakkovoiton edessä, ja tämä lataus tulee varmasti näkymään koko joukkueen pelaamisessa. Warriors puolestaan saa mahdollisuuden ratkaista mestaruuden joko nyt vieraskentällä tai kotiyleisön edessä. Uskomme kuitenkin siihen, ettei Cavaliers tule taipumaan 4-0 lukemin, ja Warriors haluaa aloittaa mestaruusjuhlat kotiyleisön edessä. Cavaliersin kerroin kelpaa paremmin kuin hyvin lapulle, ja myös muutama sivukohde otteluun löytyy.

Todennäköisyydet ja rajakertoimet
Cleveland Cavaliers: 48% | 2,08
Golden State Warriors: 52% | 1,92

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ