NBA ti 30.10. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NBA: Denver Nuggets – New Orleans Pelicans | Pelicans on siipirikkoinen

NBA-kausi on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Ensi yönä nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun kaksi todella hyvin aloittanutta joukkuetta kohtaavat. Denver Nuggets isännöi yön kutkuttavassa kohtaamisessa New Orleans Pelicansia. Ottelun ennakkoasetelmat olisivat hyvinkin tasaiset, jos molemmat joukkueet olisivat täydessä kunnossa, mutta näin ei ole. Loukkaantumishuolet painavat vierasjoukkuetta, joten työn täyteinen ottelu on heillä edessä.
Nuggets on aloittanut erinomaisesti, kun kauden viidestä ensimmäisestä ottelusta voittoja on kertynyt huikeat neljä kappaletta – kaatuneiden joukkoon kuuluu isompiakin nimiä. Denverin pojat onnistuivat kaatamaan viime kauteen verrattuna parantuneen Los Angeles Clippersin vieraissa loistavan, vähäpisteisen kamppailun tuloksena. Ensimmäisessä ottelussa heittopeli oli tosin todella epäonnistunutta, sillä molemmilla joukkueilla pelitilanneheittoprosentti (fg%) oli 40 luokkaa.
Toisena merkkipaaluna voidaan pitää Golden State Warriorsin kaatamista, sillä kyseinen joukkue on ehdottomasti liigan kovin, jos kokoonpanoa tuijottelee. Warriorsin hyökkäyspää on väistämättä sarjan paras, mutta Nuggets onnistui ottelussa puolustamaan erinomaisesti. Warriorsin fg% oli 45,6, mikä kertookin siitä, että avoimia paikkoja ei juuri ollut. Stephen Curry onnistui kyllä loistavasti takoessaan 30 pistettä ottelun aikana, mutta Kevin Durant jätettiin varjoon ja 20 pisteen tasolle.
Nuggetsin kauden aloitus on ollut erittäin väkevä. Nikola Jokic, Jamal Murray ja Garry Harris ovat olleet ehdottomasti isoja tekijöitä tässä saavutuksessa – pisteitä on jokaiselle kertynyt keskimäärin 20 per ottelu. Denverin heittopelissä on kuitenkin paljon petrattavaa, sillä 46,3 prosentin onnistuminen heittotilanteista ei todellakaan kanna kauas, mikäli puolustus alkaa vähänkään rakoilemaan.
Loukkaantumistilanne on kuitenkin Nuggetsilla kunnossa, mutta takamiehenä toimiva Isaiah Thomas on edelleen lasaretissa kesätauon leikkauksen jäljiltä.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Pelicans on myös aloittanut väkevästi keräten neljä voittoa viidessä ottelussa. Kaatuneiden joukkoon lukeutuu niin ikään erinomaisia joukkueita ja Nuggetsin tapaan Clippers kuuluu myös tähän koplaan. Lisäksi listalle on eksynyt myös Houston Rockets, jolta odotettiin enemmän kuin tähän mennessä on nähty. Houston on kuitenkin huomattavasti heikompi tällä kaudella, sillä puolustus koki kovia Trevor Arizan ja Ryan Andersonin siirryttyä Phoenix Sunsin riveihin.
New Orleans Pelicansin peliaamista on tähän mennessä johtanut Anthony Davis. Ykkösviisikkoon lukeutuvat myös Jrue Holiday, Nikola Mirotic, Elfrid Payton sekä E’Twaun Moore. Kärkiviisikko on tehnyt todella paljon tuhoa, mikä näkyy myös tilastoissa. Davis on jo yksin takonut keskimäärin 27,3 pistettä ottelua kohden, kun puolestaan Mirotic on nakuttanut pisteitä keskiarvolla 23,8 ottelua kohden. Pelicans on onnistunut kaikin puolin hyökkäyksessä, sillä pisteitä on kertynyt keskimäärin huimat, 124,8, ottelua kohden. Vaikka pisteitä onkin tullut, on fg% jäänyt alle 45 useaan otteeseen. Tämä kertoo paljon hyökkäystehosta, sillä paikkoja ja pisteitä tulee, vaikka jokainen yritys ei onnistukaan.
Tässä ottelussa on kuitenkin pieni lisämauste, sillä Anthony Davis sekä Elfrid Payton ovat sivussa vierasottelusta. Ykkösviisikko muuttuu ja hyökkäysteho tulee laskemaan radikaalisti. Utah Jazzia vastaan koettiin tappio, kun Davis oli poissa, mutta Paytonin puutuminen lisää joukkueen tuskaa entisestään. Holiday sekä Mirotic saavat todella paljon enemmän painetta harteilleen hyökkäyksen suhteen, sillä lähes kaikki nojaa heidän suorittamiseensa.
Nuggets on ehdottomasti suosikki tähän otteluun. Puolustuspeli toimii ja Pelicansin hyökkäyksessä on lisäksi puutteita poissaolojen myötä. New Orelans pelasi viime yönä kotipelin Jazzia vastaan ja tänään mennään jo vieraissa, joten jaloissa voi hieman painaa. Kotietu tulee hyvänä lisänä Denverille. Pelivalintoihin napataankin näiden seikkojen myötä Nuggetsin voitto tasoituksella, sekä Pelicansin alhainen pistemäärä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ