NBA la 08.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

NBA: Detroit Pistons – Philadelphia 76ers | Materiaalietu on vahvasti vieraiden puolella

Perjantai-iltana yhteen iskevät kaksi itäisen konferenssin kärkipään joukkuetta. Pitkän kauden aikana kuitenkin vain toisen joukkueen osalta puhutaan varmasta pudotuspelipaikkaa ja se on vierailija 76ers.
Detroit Pistons teki yhden ison liikkeen kesäkaudella, kun se hankki riveihinsä viime vuoden parhaan valmentajan, Dwane Caseyn. Huippuluotsi onkin saanut joukkueensa lentoon ja uskaliaimmat ovat jo pedanneet Pistonsille pudotuspelipaikkaa, mutta siihen on vielä matkaa. Positiivinen alku on kuitenkin luvannut hyvää organisaatiolle, jossa ei liiemmin ilonaiheita viime vuosina ole ollut.
Pistonsin kaksi parasta pelaajaa löytyvät etukentältä. Tähtiduon muodostavat Andre Drummond sekä Blake Griffin. Molemmat pelaajat kuuluvat ehdottomasti oman pelipaikkansa eliittiin, mutta näiden herrojen takaa ei löydy liian laajalti taustatukea. Pistonsin loukkaantumislistalta löytyy varapelintekijä Ish Smith sekä loistava kolmen pisteen heittäjä Reggie Bullock. Molempien pelaaminen illan koitoksessa on epävarmaa. Jos Pistonsin lääkäritiimi ei anna lupaa pelaamiseen, on tämä todella suuri takaisku kotijoukkueelle.
76ers – Kaikki mahdollisuudet loistavaan kauteen
76ers on ehdottomasti yksi liigan huippujoukkueista, jolla on kaikki edellytykset pitkään kauteen. Edellisessä ottelussaan se oli pitkään mukana kamppailussa konferenssia ylivoimaisesti johtavan Toronto Raptorsin vieraana, mutta lopulta Kawhi Leonard otti ohjat käsiinsä ja ratkaisi ottelun. Isosta piste-erosta huolimatta ottelu oli paljon tasaisempi kuin loppulukemat antavat olettaa. 76ersillä onkin ehdottomasti mahdollisuudet kaataa liigan jokainen joukkue ja pelin rullatessa Pistonsin pitäisi olla vain suupala.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Materiaalietu on todella suuri vierailijoiden hyväksi
Joel Embiid, Ben Simmons ja Jimmy Butler on tähtikolmikko, joka on vielä ympäröity loistavilla roolipelaajilla sekä kolmen pisteen heittäjillä. Tällaiset miehet takaavat Philadelphialle vahvan edun valtaosaan runkosarjaotteluista.
Embiid on kahdessa edellisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa onnistunut pitämään kollegaansa Drummondia täysin ulapalla, mikä kallistaa vaakakuppia lisää vieraiden suuntaan. Drummond on heitettykin molemmista edellisotteluista pihalle juuri Embiidin dominanssin seurauksena. Hän ei yksinkertaisesti pärjää puolustuspäässä Embiidiä vastaan ja joutuu rikkomaan jatkuvasti, joka johtaa isoon määrään vapaaheittoja vierasjoukkueelle sekä vähäisiin peliminuutteihin Drummondille.
Vierasjoukkue 76ers lähtee otteluun ansaitusti suosikkina, mutta linja on todella matalalla. Pelivalintana tartutaan kiinni 76ersin vähintään kolmen pisteen voittoon. Tasoituslinja tulee nousemaan päivän aikana, joten kannattaa olla nopeasti liikenteessä!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ